Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός pc magazine...

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κερδίσει σε έναν διαγωνισμό του περιοδικού το ninja gaiden, εδω και πολύ καιρό (θα θυμάστε που είχα ξανακάνει σχετικό πόστ). Απο τότε που κέρδισα και επικοινώνησα μαζί τους, ΔΕΝ το έχω παραλάβει ακόμα. Τους ξαναπήρα τηλέφωνο πριν απο καιρό, και μου είπαν πως το εργοστάσιο παραγωγής έχει πολύ δουλειά και δεν τα έχουν παραλάβει ακόμα απο την microsoft. Εμένα δεν με έπεισαν και τόσο...

Σας έχει συμβεί και εσάς κάτι παρόμιο στο παρελθόν απο το σχετικό περιοδικό?

Δημοσ.

Ναι σίγουρα εχει πολύ δουλειά...Λες και ο υπάλληλος της MS θα κάτσει να σου γράψει μόνος του σε ενα δισκάκι το ninja gaiden, θα το βάλει σε ενα κουτί, μαζί με ενα manual και θα το τυλίξει έπειτα σε διαφανές...Μετά θα πρέπει να παει μέχρι το ταχυδρομείο και να το στείλει στο PCMagazine...

Μα τι χαζομάρες κάθονται και λένε; Είναι δυνατόν τόσους μήνες να μην τους το έχει στείλει το "εργοστάσιο" το οποίο είναι πιθανότατα κάπου στην Ταιβάν;;;

Η MS Hellas θα τους το έδινε αν ήταν...Φαντάζομαι δηλαδή αυτοί που κερδίζουν mouse, keyboard etc απο το περιοδικό δεν πρέπει να τα παίρνουν ποτέ,ε;

Δημοσ.

Καλά φαντάστικα ότι θα πάρω το παιχνίδι του άγιου π___ου ανήμερα! Απο που το έχετε συμπεράνει πως το pc magazine έχει γίνει μπάχαλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...