profitis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Και εγώ θέλω έναν.....Την Δευτέρα παίρνουμε το δώρο απο το ΙΚΑ και θα είμαι σε θέση να τον αποκτήσω... Ελπίζω να έχουνε στοκ και μην παίξει καμία μαλακία και δεν προλάβω να πάρω.Είμαι πολύ περίεργος για να δώ πόσα κομμάτια έχει πουλήσει ώς τώρα.
profitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Παιδια,τον έχω και εγώ στην αγγαλιά μου...Τρέλα. Ξαφνιάστηκα που δεν είχε μέσα heatsink αλλα πήρα και ρώτησα στο e-shop και μου είπανε οτι ήταν κολλημένη πάνω στην ψύκτρα(αυτοκόλλητο που λιώνει). Για θυμήστε μου το κωδικό που πρέπει να τελειώνει ο κωδικός ωστε να είναι 939 winchester;;
profitis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ακριβώς έτσι τελειώνει...Μια χαρά. Κάτι άλλο.Θα πρέπει να βάλω και άλλη πάστα στον cpu ή πρέπει να αρκεστώ στο έτοιμο αυτοκόλλητο της ψύκτρας;
georgeadams Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Ξαφνιάστηκα που δεν είχε μέσα heatsink Heatsink είναι η ψύκτρα. Αυτό που λες ονομάζεται thermal pad και δεν χρειάζεται να το αλλάξεις. Αν δεν σκοπεύεις να κάνεις γερό overclocking δεν θα καταλάβεις διαφορά. Ακόμα, υποτίθεται πως το thermal pad είναι για εγκαταστάσεις "μια κι' έξω". Αν σκοπεύεις να βγάζει και να ξαναβάζεις συχνά την ψύκτρα, βγάλε το και βάλε θερμοαγώγιμη σιλικόνη. Σε αυτή την περίπτωση ΠΡΕΠΕΙ, πριν τη βάλεις, να βγάλεις το thermal pad (ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι το... ZIP-έλαιο, δηλαδή το υγρό καύσιμο από αναπτήρα ZIPPO).
profitis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Πως φαίνεται ο noob... Δεν πάω καθόλου για οverclocking , οπότε το αφήνω οπως έχει.Ουτε σκοπεύω να μπαινωβγάζω την ψυκτρα... Thanks για τις συμβουλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.