paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Εγω να ρωτησω κατι ? Ποιος ο λογος να αγορασεις ρουχα μεσω νετ ? Αν δεν σου στειλουν το νουμερο σου , τι θα τα κανεις ? (και καλα, εσενα ετυχε να ειναι κινγκ σαιζ -ησουν τυχερος - , αν ηταν μικροτερο νουμερο τι θα τα εκανες ?)
ekkli Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Εγω να ρωτησω κατι ? Ποιος ο λογος να αγορασεις ρουχα μεσω νετ ? Αν δεν σου στειλουν το νουμερο σου ' date=' τι θα τα κανεις ? (και καλα, εσενα ετυχε να ειναι κινγκ σαιζ -ησουν τυχερος - , αν ηταν μικροτερο νουμερο τι θα τα εκανες ?)[/quote'] μιας και το δεύτερο ποστ σε αυτό το τοπικ είναι δικό σου, θα περίμενα να το ξαναδιάβαζες λίγο για να μην λέμε τα ίδια..... εγώ προσωπικά πλήρωσα 38 ευρά για 2 μπλουζάκια που στο μοναστηράκι τα έχουν 80. κ έμαθα άλλη φορά να παραγγέλνω κ large. :grin:
paschalia Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Εχμ.., οντως . Το δευτερο ηταν δικο μου , αλλα και να μην ηταν .. μαλλον επρεπε να το διαβασω πριν ρωτησω :roll: Η ωρα φταιει ..και η κεκτημενη αυθορμητη συνηθεια των αποριων... ( το'σωσα ?)
Japan Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 μπήκα να παραγγείλω κ στο http://www.thinkgeek.com και έκανα μια γενναία παραγγελία (εως πολύ γενναία θα έλεγα' date=' 2ψηφιος αριθμός shirts, μεταξύ αυτών 3 για φίλους συν γκατζεντιές..) έδωσα όλα τα στοιχεία κ μου στείλαν μέιλ ότι δεν μπορούσαν να διασταυρώσουν τα στοιχεία κ θέλαν να τους στείλω fax λογαριασμό ή κάτι άλλο που ν'αποδεικνύει ότι είμαι ο κάτοχος της κάρτας... μύλος δλδ, βαρέθηκα και έστειλα μέιλ ακύρωσης της παραγγελίας. (η κάρτα είναι visa by alpha bank και είναι ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε για τις αγορές από το tshirt hell) (δεύτερη παρένθεση: το thinkgeek νομίζω ότι είναι μεγαλύτερο και εγκυρότερο σάιτ αγορών. παρ'όλα αυτά θέλανε κ άλλα στοιχεία. περίεργο δεν είναι αυτό? ) [/quote'] Ki ego to idio eixa pathei persi me to thinkgeek, varethika na tous steilo otidipote kai tin akyrosa tin paraggelia. Tin ekane enas filos mou apo Ameriki me tin diki tou karta kai mou ta efere ta pragmata otan irthe ellada. Pithanon na prosexoun me credit cards eksoterikou... You can never be too careful, alla pistevo pos xanoun arketous pelates etsi. Chryssa
ekkli Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 .....( το'σωσα ?)........ το πάλεψες να το σώσεις άρα ok :grin: απλά μια απορία, πως ήσουν ξυπνια κ τοτε κ τωρα? :-P
KGP Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 Δημοσ. 5 Μαΐου 2005 na sas po den vazoume kai mia lista ton eshops gia clothes edo? asos.com mytights.com from my end
ekkli Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 ξεσκαρτάροντας αυτά που έχουνε αναφερθεί παλιότερα, να αναφέρω ότι το yoox.com έχει μεγάλη ποικιλία αλλά από τιμές δεν λέει τπτ. αυτό που θα τσεκάρω οπωσδήποτε αργότερα είναι το denimnation.com -καλοκαίρι δεν φοράω jeans ενώ αυτό που με μπέρδεψε σαν προταση είναι το mytights.com -γιατί ούτε καλσόν φοράω το καλοκαίρι :-P
kaiowas Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 Δημοσ. 6 Μαΐου 2005 to yoox exei foveres times ana periodous. vasika otan kanei 3epoulhma apo thn sezon pou perase (synh8ws Iounio k Dekemvrio) a3izei na prwnisei kaneis. exw pswnisei ta apeira apo kei k emeina eyxarhsthmenos panta. exei polla rouxa k papoutsia pou se magazia den ta vriskeis pote. merika nta3y exoun astronomika noumera (eixa dei kati pantofles me 300+euro). se members kanoun kai prosfores kamia fora (10%,20% h free shipping). anyway kante ena search by price increasing na sas vgalei ta f8hnotera bas k pisteite.
WizeMan Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Δημοσ. 9 Μαΐου 2005 Παίδες εκτός απο το Ebay.com (Που γίνεται της #%^#%^ ήδη έχω παραγγείλει) τι άλλο παίζει σε καλλές τιμές US$ ?
Loser Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Δημοσ. 10 Μαΐου 2005 Ki ego to idio eixa pathei persi me to thinkgeek' date=' varethika na tous steilo otidipote kai tin akyrosa tin paraggelia. Tin ekane enas filos mou apo Ameriki me tin diki tou karta kai mou ta efere ta pragmata otan irthe ellada. Pithanon na prosexoun me credit cards eksoterikou... You can never be too careful, alla pistevo pos xanoun arketous pelates etsi. Chryssa[/quote'] Τα στοιχεία που ζητάνε είναι απλά για να μειωθεί η πιθανότητα να έχεις κλέψει την κάρτα. Ένα mail μέ ένα λογαριασμό ΟΤΕ που να φαίνετε η διεύθηνση και ένα scan της κάρτας (κόβοντας τα τελευταία 4 ψηφία) ήταν αρκετά για να μου στείλουν τα πράγματα. Μάλιστα δεν πέρασαν από τελωνείο και ήρθαν σε 4 μέρες!!!! Όσο για τα νούμερα στο thinkgeek είναι τα κλασικά αμερικάνικα και όχι τα ευρωπαικά (υπολογίστε όπως τα Bilabong). Με κάτι φίλους ήδη ετοιμάζουμε ομαδική από το thinkgeek. Νομίζω ότι αξίζει!!!!
ekkli Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 αγορά από mozilla foundation μέσα σε 4 εργάσιμες (παρασκευή-πέμπτη) ήταν στο ταχυδρομειο πειραια. σχετικά ακριβα μεταφορικά, τα οποία είναι ανάλογα του βάρους (20 από τα ~80$)
WizeMan Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Εμένα παιδιά μου έστειλαν ένα πουκάμισο την Παρασκευή από US μέσω Parcel Post. Πότε και πως να περιμένω να μου φτάσει εδώ? (Βρίσκομαι Χαλκίδα)
themis Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 to poli tin deftera...pistevo tha ine ekei..ektos ki an mpleksei teloneio...
WizeMan Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 to poli tin deftera...pistevo tha ine ekei..ektos ki an mpleksei teloneio... Είναι αξίας 26 $ και το έστειλε ως Gift... λες να μπλέξει τελωνείο? Μέσω ταχυδρομείου θα έλθει? Αν παίξει τελωνείο στη μέση θα ενημερωθώ μέσω τηλεφώνου?
skoybrina Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Ενδιαφέρων, εγω έχω πάρει μονο τον PC μου από το NET, αι ήταν μια πολύ καλή αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.