μανος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Είμαι στο δίκτυο με panafonet και με το SupraSST 56i PRO DF V.92 modem. Έχω P3 στα 450MZ με Windows 98SE GR Από προγράμματα Norton system works zone alarm, sygate personal firewall. Αρκετά τακτικά η σύνδεση διακόπτεται κάθε 1-5 λεπτά αλλα όχι πάντα. Τί θα μπορούσε να φταίει;
dprince Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Yparxei mia epilogi pou leei disconnect if idle... (sta ellinika den exo idea pos to metefrasan)... Ayto mou dimiourgouse tetoia provlimata kapote...
μανος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Yparxei mia epilogi pou leei disconnect if idle... Πού να ψάξω για να την βρώ;
dprince Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 den thymamai pou einai... logika prepei na einai sta properties tou modem! Dexi klik My Computer/Properties/Hardware/Device Manager/(Properties sto modem sou) Psaxto ligo giati exo xronia na xrisimopoiiso ta 98.. Sorry an den voithao kai poly alla den ta thymamai apexo pia...
μανος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει τίποτε τέτοιο εκεί. Ευχαριστώ για την προσπάθεια. Καμιά άλλη ιδέα κανείς;
Knorcedger Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Έχω windows xp, αλλά φαντάζομαι παρόμοιες θα είναι οι ρυθμίσεις και στα 98. Πάτα δεξι κλικ και ιδιότητες πάνω στο εικονίδιο της σύνδεσής σου. Και διάλεξε το tab επιλογές. Εκεί είναι η ρύθμιση που ψάχνεις
tempo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 αν δεν βρήκες την λύση δοκίμασε να απενεργοποιείς ένα, ένα τα προγράμματα που έχουν σχέση με το internet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.