*trinity Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Επειδή ψήνεσαι για να μην ψηθεις και στην πραγματικοτητα μακρια απο amd64 3700+ Για εμενα laptop-centrino πανε μαζι
Aias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Καλος ο AMD αλλα δεν λεει για laptop .Δοκιμασε centrino.
freenet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Για κοιτάχτε ένα δοκιμαστικό που βρήκα σε ένα άλλο φόρουμ. Λέει ξεκάθαρα στο τέλος οτι απο θέμα υπερθέρμανσης πιο πάνω είναι ο P4 και μετά ο AMD64.Επίσης το δοκιμάζει και σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή υπολογιστική ισχύ σε μαθηματικές πράξεις (κάτι που μάλλον είναι κοντά στις δικές μου απαιτήσεις). Απο την άλλη ο dοthan φαίνεται να τα παει πολύ καλά αλλά υπολείπεται σε όλα τα τεστ που έκαναν.Φαντάζομαι όμως οτι δεν μετρήσανε,άλλωστε το λένε, και την διάρκεια της μπαταρίας οπότε εκεί θα έβγαζε το μεγάλο του πλεονέκτημα http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=gmso&page=1
planetman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 freenet, το laptop που λες το έχω σταμπάρει κι εγώ. Έχει και την 9700Pro 128MB πάνω. Το πήρε πρόσφατα μια συμφοιτήτριά μου και έχει τον 3700+ και όχι τον 3400+. Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει η μεγάλη αυτονομία, τσίμπα το κατά τη γνώμη μου.
enaon2 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 kathe sobaro laptop foraei centrino simera...
The Crow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Όπως αυτό που αγόρασα εγώ http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=54&Nav_Section_Id=6&Catalog_Id=1&Product_Id=229561&Merchant_Id=1&sts_cid=3
The Crow Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Σύμφωνα με το site που έδωσε ο freenet αν το διάβασε κανείς όλο λέει σαν συμπέρασμα ότι καλύτερος επεξεργαστής για φορητούς είναι ο Pentium M γιατί παρ' όλο το μικρό του FSB και γενικά το ότι υστερεί σε σχέση με τους high end Pentium 4 τους ανταγωνίζεται στο έπακρο!Πάντως όπως λέει και το άρθρο εγώ όντως έχω δει τεράστια διαφορά στο Photoshop το οποίο τρέχει άψογα χωρίς κολλήματα!Και όσο για το video editing που όπως φαίνεται από το άρθρο υστερεί πολύ από τους άλλους επεξεργαστές εγώ δούλεψα στο δικό μου το Adobe Premiere 7 και πήγαινε σφαίρα!!Και φυσικά ένα laptop δε θα το πάρεις για την Ati 9700 για να παίζεις Doom 3 και Half Life 2 αλλά για σοβαρές δουλειές.Αφήστε τα παιχνίδια για τα desktop pcs!! Αν και σας πληροφορώ ότι παίζω με την Ati 9200 που φοράει ο φορητός μου όλα τα νέα παιχνίδια αρκετά ικανοποιητικά!!
MKaragia Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Ο Pentium M (και όχι Centrino μιας καιι αυτό δεν είναι το όνομα του επεξεργαστή αλλά του πακέτου PentiumM+Wireless) είναι πραγματικά το κάτι άλλο από πλευράς απόδοσης. Για αυτό ακριβώς και βγαίνουν πλέον (και από δύο εταιρίες) motherboards για desktop μηχανήματα που τον υποστηρίζουν! Δεν θυμάμαι να έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στο παρελθον με mobile επεξεργαστή. Συστίνεται ανεπιφύλακτα για αγορά laptop, μιας και εκτός από τη φοβερή απόδοση έχει και φοβερά μικρή κατανάλωση μπαταρίας, πράγμα που σημαίνει 4-5 ώρες χαλαρά σε αντίθεση με 1 ώρα σε laptop με Pentium 4.
KWSN_Men Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μια και οι Centrino είναι αρκετά ακριβοί, θα έλεγα να έχετε υπόψην σας τον 3700+ μια και έχει πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση και υψηλή απόδοση. Δεν έχει αντίστοιχη με τους Centrino, αλλά πλησιάζει πολύ και σε απόδοση τον περνάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.