Προς το περιεχόμενο

Audigy 2 ZS RCA Cable

topdim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon exo thn Audigy 2 ZS kai thelo na thn syndeso me kati hxeia me RCA (Coaxial), Apo oti eida sto manual ths, thelo ena kalodio pou legete "RCA-to-miniplug cacle", oste na bei sthn teleytai thesh pou exei h karta kai na einai digital. To zhthma einai oti ayto, den yphrxe mesa sto kouti kai to periergo, den to poulaei kai h idia h Creative sto site ths oste na to parageilo. Exeis kaneis idea apo pou boro na to vro, kata prothmhsh sthn Thessaloniki, giati den leei na agoraso extra to panel pou exei h Platinum apo thn Creative giati einai arketa akrivo. Eyxaristo.

Δημοσ.

Einai vasika apo thn mia meria (ayth pou bainei sthn karta) san ayto enos mikrofonou, nomizo to lene kai Digital Jack kai apo thn allh einai thyliko kai se afhnei na syndeseis coaxial kalodio. Einai digital to tonizo, oxi analog.

Δημοσ.

Oxi file billpeppas, legete "RCA-to-miniplug cacle" synfona me thn Creative 'h Digital Jack to RCA, opos to exo vrei kai allios. Allo einai ayto pou les esy. Ayto pou les bainei se hxeia ths Creative sto Digital Din tous.

Δημοσ.

to DIN den einai mono gia ta creative hxeia.

einai gia eisodos / eksodos gia proenisxytes , cdp , dvdp , univp , klp.

Etsi opws to diatypwneis , den vgainei akri.

To RCA , me to Coaxial ksereis ti sxesh exei?

Deikse mas kapws thn ypodoxh twn hxeiwn sou [ exoun enisxyth h oxi ??? ].

Δημοσ.

epishs:

Mini-jack [ ta vysmata ths audigy ] [ ta klasika headphone plugs , mic plugs , etc ]

RCA [ stereofwnika ] [ stis eksodous synh8ws twn CDp , DVDp , klp ] [ kai sta RCA inp. twn TV ]

Mic-Jack [ to karfi 1/2 " twn microfonwn ] [ idio style me to Mini-jack alla megalytero ]

...

klp klp.

Δημοσ.

Παιδιά, έχω και γω το ίδιο πρόβλήμα. Πήγα σε μαγαζί με ηλεκτρονικά και δεν έβγαλα άκρη. Σύμφωνα με το απαράδεκτο Manual της κάρτας χρειάζεσαι --> 4-pole mini-jack το mini-plug. Εγώ θέλω να συνδέσω την κάρτα στην ψηφιακή είσοδο ενός ενισχυτή (dolby). H είσοδος του ενισχυτή είναι coaxial (ένα απλό καρφί). Μέχρι εδώ όλα καλά. Το περίεργο της υπόθεσης είναι η digital έξοδος της κάρτας ήχου που δημιουργεί το πρόβλημα. Εγώ δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη ακόμα, ας ρίξει κάποιος φώς στο θέμα... :D

Δημοσ.

χμμμ...δεν κατάφερα να βγάλω ακόμα άκρη. Το έχω συνδέσει για την ώρα με RCA καλώδιο που έχει ΄μονοφωνικό' jack αντάπτορα απο την μεριά της κάρτας. Δοκίμασα ένα DVD και ο αποκωδικοποιητής δείχνει οτι λαμβάνει και αναπαράγει DTS ήχο κανονικά. Ωστόσο μέσα από το utility που ρυθμίζεις τα ηχεία, ακούγονται μόνο τα δύο μπροστά. Με λίγα λόγια όταν υπάρχει dolby ήχος μεταφέρεται κανονικότατα στον αποκωδικοποιητή / ενισχυτή αλλά όταν παίζω παιχνίδια και γενικά στα windows δουλέυουν μόνο τα δύο μπροστά ηχεία. Έχετε καμμία ιδέα;

Δημοσ.
Με λίγα λόγια όταν υπάρχει dolby ήχος μεταφέρεται κανονικότατα στον αποκωδικοποιητή / ενισχυτή αλλά όταν παίζω παιχνίδια και γενικά στα windows δουλέυουν μόνο τα δύο μπροστά ηχεία. Έχετε καμμία ιδέα;

Μα αυτο ειναι απολυτα φυσιολογικο, οταν χρησιμοποιεις εξωτερικο αποκωδικοποιητη στο PC σου. Γι αυτο λεμε οτι καλυτερη συνδεση στο PC ειναι η αναλογικη αλλιως δεν εχεις πολυκαναλο ηχο στα παιχνιδια, μια που ο αποκωδικοποιητης αναγνωριζει μονο Dolby digital και DTS που χρησιμοποιουν οι ταινιες και οχι τα games.

Οσον αφορα το καλωδιο, απο τη μια μερια υπαρχει καποιο 3.5'' jack (τριπλης γραμμουλας αν δε κανω λαθος) και απο την αλλη ενα RCA. Λογικα με ενα μονοφωνικο καρφι στη μια που καταληγει σε ενα RCA στην αλλη γινεται η δουλεια. Να επισημανω ομως παλι οτι ο ηχος σε ολα πλην των DVD θα ειναι απλο στερεο οποτε εγω θα το συνεδεα αναλογικα με την καρτα να αναλαμβανει το 5.1 decoding...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...