Προς το περιεχόμενο

agora kartas grafikwn me to poly 100 euros

boitsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera se olous kai se oles

Tha hthela na me boh8isete se enan problhmatismo moy gia to ti karta grafikwn na agorasw.Dia8etw oxi parapanw apo 100 euro kai 8elw na einai mia sxetika kalh kartoula alla oxi kai to tipota trelo(allwste 100 Euros!!).Gia paradeigma thelw na paijv aksioprepws need for speed underground 2,doom 3,far cry,half life 2.eyxaristw prokatabolika gia boh8eia sas.

Δημοσ.
Gia paradeigma thelw na paijv aksioprepws need for speed underground 2,doom 3,far cry,half life 2.eyxaristw prokatabolika gia boh8eia sas.

Pantos me kainourgia karta sta 100 euro de nomizw na mporeseis na paixeis kanena ap auta axioprepos(Isws to NFSU2 giati paizei polu o epexergasths s'auto...)Kalutera na vreis kamia metaxeirismenh 9600pro/xt opos eipe o predator gia na kaneis ti douleia sou...

stis aggelies tou insomnia me ligi upomonh mporei na petuxeis kanena kalo kommati kai se kalh timh(protimise kapoio epivevaiomeno melos tou forum :wink: )

Δημοσ.

swsti epilogi.

an omws ennoeis 150+fpa, diladi konta 180 eyrw 8a sou proteina kalytera mia 6600GT.

des sto site twn aggeliwn, lene na kanoune ta paidia omadiki paraggelia me teliki timi 200 eyrw.

psinomouna kai egw alla den exw mia!:(

Δημοσ.
swsti epilogi.

an omws ennoeis 150+fpa' date=' diladi konta 180 eyrw 8a sou proteina kalytera mia 6600GT.

des sto site twn aggeliwn, lene na kanoune ta paidia omadiki paraggelia me teliki timi 200 eyrw.

psinomouna kai egw alla den exw mia!:([/quote']

anevases poli ta europoula mou fainetai.. :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...