george_gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Pao na kano install to paixnidi (Half-life 1) kai mou bgazei to eksis minima. 16 bit Windows Subsystem C:\WINDOWS\system32\AUTOEXEC.NT. the system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose close to terminate the application. close ignore Mipos kserete ti mporei na ftaiei? Exo Windows Xp Pro SP2
VasKag Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 χωρις να ειμαι βεβαιος, μπορει να φταιει το sp2. γιατι εγω σε xpsp1 το εχω βαλει και παιζει αψογα. επισης ριξε μια ματια και εδω. http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767
sokonik_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 το πιο πιθανό είναι να είναι το autoexec.nt!Στον φάκελο των windows υπάρχει ένας φάκελος με όνομα repair εκέι βρές το αρχείο αυτό κάντο μια αντιγραφή και κάντο επικόλληση στον φάκελο system32 των windows
george_gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Ναι τελικά αυτό έφταιγε: το AUTOEXEC.NT. Το αντέγραψα από το cd των windows και τώρα παίζει. Ευχαριστώ παιδιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.