Προς το περιεχόμενο

DMA mode?

theoritikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia na min girisei pali to dma se pio mode prosthese sti registry auto :

ResetErrorCountersOnSuccess me timi 1 .(tha to kaneis DWORD)

an ine sto primary i siskevi edo > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0001

an ine secondary edo > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0002

Δημοσ.
gia na min girisei pali to dma se pio mode prosthese sti registry auto :

ResetErrorCountersOnSuccess me timi 1 .(tha to kaneis DWORD)

an ine sto primary i siskevi edo > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0001

an ine secondary edo > HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}\0002

psaxno na vro pou akrivos na prostheso ayto to ResetErrorCountersOnSuccess me timi 1 kai den ta kataferno, mporeis na ginis ligo pio sigekrimenos ?? :(

Δημοσ.

TO idio problima eixa kai egw. kata kairous.

2 lyseis exoun doulepsi kata kairous. Kapoio problima me Via 4in1 drivers an exeis via chipset. To na bazeis tous teleytaious Hyperion kathe fora den simainei oti leitourgei optimal to systima sou. Kalytera tous teleytaious pou briskeis sto site to kataskeyasth tou MAinboard.

H 2h kai pio prosfati. Xylwma ta drives kai ton 2andary controler opou ypothetw oti ta exeis syndedemena apo ta Devices. Epanekinish wste na ta xanabrei...

Δημοσ.

Μετά απο πολύ ψάξιμο και πολλούς πειραματισμούς, ο λόγος που το dvd δούλευε μόνο σε pio ήταν γιατί το 24άρι plextor που ήταν στον ίδιο controller σαν slave, άρχισε να τα φτύνει. Τώρα γιατί έκανε το dvd να δουλεύει μόνο σαν pio μου είναι άγνωστο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...