Προς το περιεχόμενο

WinFax 10.0 Pro και αποστολή Fax απο κάρτα ISDN PCI 128

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω κάρτα Τornado εσωτερική (PCI) ISDN 128 που λέει πως υποστηρίζει αποστολή FAX στα 14400. Εχω το WinFax 10.0 Pro και στην επιλογή για την ενεργοποίησή του με ISDN δεν αναγνωριζει στη κάρτα δυνατότητα αποστολής FAX και δίνει μήνυμα για αναζητηση capi 2 που να υποστηριζει αποστολή FAX. Εχω WINXP pro EL. Aν αντί για τη χρήση του WinFax υπάρχει λύση με χρήση του Fax των WIN δεν θα με πείραζε.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Εχω κάρτα Τornado εσωτερική (PCI) ISDN 128 που λέει πως υποστηρίζει αποστολή FAX στα 14400. Εχω το WinFax 10.0 Pro και στην επιλογή για την ενεργοποίησή του με ISDN δεν αναγνωριζει στη κάρτα δυνατότητα αποστολής FAX και δίνει μήνυμα για αναζητηση capi 2 που να υποστηριζει αποστολή FAX. Εχω WINXP pro EL. Aν αντί για τη χρήση του WinFax υπάρχει λύση με χρήση του Fax των WIN δεν θα με πείραζε.

Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.

tous capi prepei na tous exeis mesa sto cd tou modem logika.kai b.den xero gia to tornado alla gia to fritz xero oti dinei programma gia fax mazi me drivers.psaxe kai gia capi sto internet episis.elpizo na boithisa alla den xero kati parapano.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...