Pitsi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Έκανα πριν λιγες μέρες format και φρόντισα να γράψω τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω σε dvd. Για κακή μου τύχη όμως τα δισκάκια δεν διαβάζονται από την συσκευή που τα έγραψε. Το σφάλμα που βγάζει είναι "cyclic redundancy check" Έχετε ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή απλά να αρχίσω να κλαίω 50 Gb μουσικής και 2 χρόνια φωτογραφίες από την ψηφιακή; Ευχαριστώ.
firegarden Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Τι δισκακια χρησιμοποιησες και ποιο recorder??
adi32 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 dokimase ta kai se allo dvd an kai ekei den paizoun .........
migel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Έκανα πριν λιγες μέρες format και φρόντισα να γράψω τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω σε dvd.Για κακή μου τύχη όμως τα δισκάκια δεν διαβάζονται από την συσκευή που τα έγραψε. Το σφάλμα που βγάζει είναι "cyclic redundancy check" Έχετε ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή απλά να αρχίσω να κλαίω 50 Gb μουσικής και 2 χρόνια φωτογραφίες από την ψηφιακή; Ευχαριστώ. Καλησπέρα . Δοκίμασε το Bad Copy Pro.
Pitsi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Τι δισκακια χρησιμοποιησες και ποιο recorder?? xrhsimopoihsa intenso se ena nec 2510 dvd-r .
firegarden Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 xrhsimopoihsa intenso se ena nec 2510 dvd-r . Πιθανοτατα τα δισκακια που εγραψες να διαβαζονται σε αλλα dvd drive.To Nec 2510 (οπως και το 2500) παρουσιαζει αρκετα συχνα αυτο το φαινομενο' date='να μη διαβαζει δλδ τα δισκακια που εγραψε.Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω.Δε μου διαβαζει δισκακια που ΜΟΛΙΣ εγραψα ενω τα δισκακια παιζουν κανονικα σε ενα Τoshiba dvd-rom.Παντως δοκιμασε να αλλαξεις και μαρκα στα δισκακια που χρησιμοποιεις.Εγω εχω προβληματα και με τα Intenso αλλα και με τα Taiyo Yuden που υποτιθεται οτι ειναι τα καλυτερα για τα 2500/2510.Αν αγοραζεις απο το Πλαισιο,δοκιμασε τα SKC αλλιως αμα βρεις αλλου,παρε Smartbuy
Pitsi Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Τελικά τα νέα είναι καλά, αγόρασα άλλο dvd-rom και διαβάζονται κανονικά. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.