Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ανάγνωσης δίσκων Dvd

Pitsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα πριν λιγες μέρες format και φρόντισα να γράψω τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω σε dvd.

Για κακή μου τύχη όμως τα δισκάκια δεν διαβάζονται από την συσκευή που τα έγραψε.

Το σφάλμα που βγάζει είναι "cyclic redundancy check"

Έχετε ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή απλά να αρχίσω να κλαίω 50 Gb μουσικής και 2 χρόνια φωτογραφίες από την ψηφιακή;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Έκανα πριν λιγες μέρες format και φρόντισα να γράψω τα αρχεία που ήθελα να κρατήσω σε dvd.

Για κακή μου τύχη όμως τα δισκάκια δεν διαβάζονται από την συσκευή που τα έγραψε.

Το σφάλμα που βγάζει είναι "cyclic redundancy check"

Έχετε ιδέα αν μπορώ να κάνω κάτι ή απλά να αρχίσω να κλαίω 50 Gb μουσικής και 2 χρόνια φωτογραφίες από την ψηφιακή;

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα .

Δοκίμασε το Bad Copy Pro.

Δημοσ.

xrhsimopoihsa intenso se ena nec 2510 dvd-r .

Πιθανοτατα τα δισκακια που εγραψες να διαβαζονται σε αλλα dvd drive.To Nec 2510 (οπως και το 2500) παρουσιαζει αρκετα συχνα αυτο το φαινομενο' date='να μη διαβαζει δλδ τα δισκακια που εγραψε.Το ιδιο προβλημα εχω κι εγω.Δε μου διαβαζει δισκακια που ΜΟΛΙΣ εγραψα ενω τα δισκακια παιζουν κανονικα σε ενα Τoshiba dvd-rom.Παντως δοκιμασε να αλλαξεις και μαρκα στα δισκακια που χρησιμοποιεις.Εγω εχω προβληματα και με τα Intenso αλλα και με τα Taiyo Yuden που υποτιθεται οτι ειναι τα καλυτερα για τα 2500/2510.Αν αγοραζεις απο το Πλαισιο,δοκιμασε τα SKC αλλιως αμα βρεις αλλου,παρε Smartbuy

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τα νέα είναι καλά, αγόρασα άλλο dvd-rom και διαβάζονται κανονικά.

Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...