bandito Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 ma 8a mou pei kaneis pia ti einai ayto to papaki? Μικρή πάπια. Τι να ειναι , ειναι ενα led που έχει πάνω το speedtouch, σαν ένδειξη οτι εχεις link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 kai giati to lete papaki? anyway, thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Έχει πάνω το @. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 a ok! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις μετατροπή, εκτός αν στην περιοχή σου έχει διαθεσιμότητα μόνο γιά PSTN. A ok! tipota den exei etsi k allios eimai se perioxi Siemens 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wert Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Προτείνω μόλις και αν τελειώσουν αυτές οι ιστορίες να μαζευτούν και να εκδοθεί ένα βιβλίο και να μοιραστεί δωρεάν στο πανελήνιο. Καλό θα ήταν επίσης να γίνει και μετάφραση σε κάνα δυό ευρωπαϊκές γλώσσες για να μοιραστεί και ποιό πάνω και να ψυχαγωγήσουμε και την κυρά ευρώπη. Ενα βήμα εμπρός δύο πίσω Ε αυτή η χώρα δεν συμαζεύεται άλλο τελικά. Είναι που λέμε να μην σου τύχει κάτι τέτοιο. Μήπως θα πρέπει να είμαι ευτιχισμένος με την isdn μου; Λέω μήπως. Όσο το κοκαλομόντεμ είναι καλά δηλαδή γιατί αν πάθει τίποτα Ψηφιακή τεχνολογία ρε παιδιά !!!!!!!!! Τι άλλο θέλουμε. ;;;;;;;;;;; Μάλιστα πριν βάλω isdn κάποιες ψηφιακές «λειτουργίες» λειτουργούσαν. Όπως η αφύπνιση «ξυπνητήρι» με το τηλέφωνο. Μετά ήρθε το isdn. Επιασα την φοβερή ταχύτητα των 7,4kb/sec . Τι ευτηχία. !!!!! Εχω και αναγνώριση κλήσης. Τίποτα άλλο .... Τίποτα άλλο.... Τίποτα άλλο..... Τους πήρα κάνα δύο φορές τηλέφωνο να το φτιάξουν αλλά με έγραψαν στα @^@ . Το άφησα. Δεν βαριέσε. Αφού ότι και να φτιάξουν σε δύο μέρες δεν θα υπάρχει. Μάλλον καλύτερα να κρατήσω ότι έχει απομείνει. Μας έχει μείνει εδώ στην Ελλάδα από την αρχαία ιστορία μας. Πόλεις κράτη τότε. Υπηρησίες κράτη τώρα. Υπάλληλοι πρωθυπουργοί . Διευθηντές αστροναύτες. Εταιρίες κράτη. Εργοστάσια κράτη. Όλοι σε αυτόν τον τόπο δημιουργούν κράτος εν κράτει. Και δεν σηκώνουν κουβέντα. Τελικά είχε δίκιο ο μακαρίτης. Εχουμε καταντήσει ένα απέραντο φρενοκομείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brandon Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2004 Προτείνω μόλις και αν τελειώσουν αυτές οι ιστορίες να μαζευτούν και να εκδοθεί ένα βιβλίο και να μοιραστεί δωρεάν στο πανελήνιο. Ego leo na to dosoume ston LIAKOPOULO pou kanei ekpompi sto SevenX gia na to proothisei mazi me ta kimilia tou megalou alexandrou,tis piramides ton aigiption kai ola auta pou poulaei :D bandito , sobara tora !! Exeis skeftei na grafeis biblia i se kapoio xioumoristiko entheto ktl ?? Fobero talento exeis file ! Exo gelasei me tin psixi mou !! Oxi me to ti trabas bebaia alla me ton tropo pou mas ta metafereis !! na sai kala Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2005 Τι έγινε τλκ ρε φίλε με την Vivodi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bandito Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Τι έγινε τλκ ρε φίλε με την Vivodi? Εν συντομία Καλώδια με SNR 5.5. Vivodi λέει πΟΤΕ ειπε, καλώδια βρεγμένα. ΟΤΕ λέει περιμένω στεγνώσουν. Τα καλώδια #$*)(*$#)(* #)(*$#)($*#)($*# #$)#(*$)#(*$#$ Εύχομαι να βγάλουν τον καρκίνο όλα τα σκατοκέφαλα που μας γυρνάνε 100 χρόνια πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Vivodi me kleista ta matia pedia. bazeis dsl kai eine san na exeis balei t1. me to paramikro problhma pou exeis den xreiazete kan na skefths na tous pareis tiefono. to manteyoun kai se pernoun protoi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 hahahahahahhah ontos akoma edo peirai 7 kb/s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Παιδες ειχα Vivodi(μονο isp) με τα προβληματα εφυγα(συμβολαιο αοριστου).Λεω δεν παω Otenet ,απλετο bandwith.Ειμαι κολλημενος συνεχεια στα 30ΚΒps, ακομα και με το ftp της Otenet.Περνω Otenet : Εχετε προβλημα? Ρωταω Κανενα Μου λενε Ρυθμισεις εχετε σωστες? Με ρωτανε Σωστες Λεω Μαλλον το dslam εχει προβλημα μου λενε Πληροφοριακα ειμαι κεντρο Αμπελοκηπων(Περιοχη Ζωγραφου) και παλιοτερα που ειχα παρει μου ειχαν πει οτι εχει 800 πορτες ανοιχτες Τεσπα πηρα 121 και εδωσα βλαβη περιμενω να συζητησω με τον τεχνιο του Οτε. Αφηστε παιδια ειναι γενικα τα πραγματα χαλια........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exoskeletor Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 koitakse oso eine xalia o ote eimaste oloi xalia.. prepei na perimenoume ligo kairo na ftiaksi nees grames o ote.. kai distixos ayto mporei na parei merikous mhnes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 ego vasika feugo se 2 mhnes gia strato.fisika h dsl tha meinei anhixtei elpizo otan telioso me to kalo na exoun ftiaxei ola :PPPPPPPPPP Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Διαβαζα και γελαγα,μετα θυμήθηκα τις εποχες που ειχαμε vivodi στα τηλεφωνα του γραφείου και μου κοπηκε το γέλιο Οτι λεφτα βγαζουν πανε κατευθείαν για διαφήμιση στην τηλεόραση, για τις "υπηρεσίες" που παρέχουν σε 2-3 γειτονιές της Αττικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.