Προς το περιεχόμενο

Vivodi ΜηΣουΣβήσει 2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Προτείνω μόλις και αν τελειώσουν αυτές οι ιστορίες να μαζευτούν και να εκδοθεί ένα βιβλίο και να μοιραστεί δωρεάν στο πανελήνιο. :P

Καλό θα ήταν επίσης να γίνει και μετάφραση σε κάνα δυό ευρωπαϊκές γλώσσες για να μοιραστεί και ποιό πάνω και να ψυχαγωγήσουμε και την κυρά ευρώπη.

Ενα βήμα εμπρός δύο πίσω :lol: Ε αυτή η χώρα δεν συμαζεύεται άλλο τελικά.

Είναι που λέμε να μην σου τύχει κάτι τέτοιο.

Μήπως θα πρέπει να είμαι ευτιχισμένος με την isdn μου; Λέω μήπως. Όσο το κοκαλομόντεμ είναι καλά δηλαδή γιατί αν πάθει τίποτα :(

Ψηφιακή τεχνολογία ρε παιδιά !!!!!!!!! Τι άλλο θέλουμε. ;;;;;;;;;;;

Μάλιστα πριν βάλω isdn κάποιες ψηφιακές «λειτουργίες» λειτουργούσαν. Όπως η αφύπνιση «ξυπνητήρι» με το τηλέφωνο.

Μετά ήρθε το isdn. Επιασα την φοβερή ταχύτητα των 7,4kb/sec . Τι ευτηχία. !!!!!

Εχω και αναγνώριση κλήσης. :D

Τίποτα άλλο .... Τίποτα άλλο.... Τίποτα άλλο..... :(

Τους πήρα κάνα δύο φορές τηλέφωνο να το φτιάξουν αλλά με έγραψαν στα @^@ .

Το άφησα. Δεν βαριέσε. Αφού ότι και να φτιάξουν σε δύο μέρες δεν θα υπάρχει. Μάλλον καλύτερα να κρατήσω ότι έχει απομείνει. :D

Μας έχει μείνει εδώ στην Ελλάδα από την αρχαία ιστορία μας. Πόλεις κράτη τότε.

Υπηρησίες κράτη τώρα.

Υπάλληλοι πρωθυπουργοί .

Διευθηντές αστροναύτες.

Εταιρίες κράτη.

Εργοστάσια κράτη.

Όλοι σε αυτόν τον τόπο δημιουργούν κράτος εν κράτει.

Και δεν σηκώνουν κουβέντα.

Τελικά είχε δίκιο ο μακαρίτης.

Εχουμε καταντήσει ένα απέραντο φρενοκομείο. :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτείνω μόλις και αν τελειώσουν αυτές οι ιστορίες να μαζευτούν και να εκδοθεί ένα βιβλίο και να μοιραστεί δωρεάν στο πανελήνιο. :P

Ego leo na to dosoume ston LIAKOPOULO pou kanei ekpompi sto SevenX gia na to proothisei mazi me ta kimilia tou megalou alexandrou,tis piramides ton aigiption kai ola auta pou poulaei :D :D

bandito , sobara tora !! Exeis skeftei na grafeis biblia i se kapoio xioumoristiko entheto ktl ?? Fobero talento exeis file ! Exo gelasei me tin psixi mou !! Oxi me to ti trabas bebaia alla me ton tropo pou mas ta metafereis !! na sai kala :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Τι έγινε τλκ ρε φίλε με την Vivodi? :o

Εν συντομία

Καλώδια με SNR 5.5.

Vivodi λέει πΟΤΕ ειπε, καλώδια βρεγμένα.

ΟΤΕ λέει περιμένω στεγνώσουν.

Τα καλώδια

#$*)(*$#)(*

#)(*$#)($*#)($*#

#$)#(*$)#(*$#$

Εύχομαι να βγάλουν τον καρκίνο όλα τα σκατοκέφαλα που μας γυρνάνε 100 χρόνια πίσω.

Παιδες ειχα Vivodi(μονο isp) με τα προβληματα εφυγα(συμβολαιο αοριστου).Λεω δεν παω Otenet ,απλετο bandwith.Ειμαι κολλημενος συνεχεια στα 30ΚΒps, ακομα και με το ftp της Otenet.Περνω Otenet :

Εχετε προβλημα? Ρωταω

Κανενα Μου λενε

Ρυθμισεις εχετε σωστες? Με ρωτανε

Σωστες Λεω

Μαλλον το dslam εχει προβλημα μου λενε

Πληροφοριακα ειμαι κεντρο Αμπελοκηπων(Περιοχη Ζωγραφου) και παλιοτερα που ειχα παρει μου ειχαν πει οτι εχει 800 πορτες ανοιχτες :shock:

Τεσπα πηρα 121 και εδωσα βλαβη περιμενω να συζητησω με τον τεχνιο του Οτε.

Αφηστε παιδια ειναι γενικα τα πραγματα χαλια........ :(

Διαβαζα και γελαγα,μετα θυμήθηκα τις εποχες που ειχαμε vivodi στα τηλεφωνα του γραφείου και μου κοπηκε το γέλιο :(

Οτι λεφτα βγαζουν πανε κατευθείαν για διαφήμιση στην τηλεόραση, για τις "υπηρεσίες" που παρέχουν σε 2-3 γειτονιές της Αττικής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...