Προς το περιεχόμενο

Vivodi ΜηΣουΣβήσει 2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
bandito' date=' Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Μη το πολυσκέφτεσαι!

Όπως και να έχει στείλε τα παράπονα σου τεκμηριωμένα αλλιώς δε θα δούμε προκοπή!

Ειλικρινά πιστεύεται οτι θα κερδίσω τίποτα απο κάτι τέτοιους οργανισμούς;

Αυτοί οι οργανισμοί υπάρχουν μόνο και μόνο για να βγάζουν στατιστικά στο τέλος του χρόνου, που λένε οτι ο καταναλώτης δεν ειναι ευχαριστημένος απο τις υπηρεσίες που του προσφέρουν κατα 83%. Το είχα επιχειρήσει μια φορά όταν είχα μπλέξει με την καλή Alpha Copy, και δεν κέρδισα τίποτα.

Αλλα για να καταλάβετε γιατι έτσι και αλλιώς δεν μπορεις να βγάλεις άκρη με τις δημόσιες υπηρεσίες και με τις σκατο-οργανωμένες ελληνικές επιχειρήσεις, διαβάστε αυτό

8/12/2004 - The Matrix (My mind makes it real)

Αφού μίλησα πάλι με την vivodi, μου είπαν οτι ειναι πρόβλημα του ΟΤΕ και δεν μπορουν να κάνουν τίποτα. Μου έδωσαν όμως τα στοιχεία της σύνδεσης, για να πάρω τον ΟΤΕ τηλέφωνο εγώ ο ίδιος.

Παίρνω λοιπόν, τον κυρ'ΟΤΕ (μηδενικός χρόνος αναμονής παρακαλώ), και μου λέει η τύπισσα :

"Πριν ένα τέταρτο έγινε η αίτηση επισκευής".

Την παρακαλώ να το κοιτάξει, γιατι θεωρητικά θα πρεπει ναι ειναι εκεί απο την Πέμπτη.

"Οχι κύριε έγινε πριν ένα τέταρτο".

Επιμένω: "Μήπως επικαλύφθηκε η τωρινή απο την προηγούμενη?"

"Δεν γινεται κύριε. Αν δεν κλείσει μια αίτηση δεν γίνεται να ανοίξει άλλη"

Σε αυτό το σημείο είμαι ήδη κρανιωμένος πάρα πολύ, παίρνω τηλέφωνο την Vivodi, με σκοπό να απαιτήσω bondage & torture sex με όλη την εταιρία.

"Καλά με δουλεύεται; Ο ΟΤΕς λέει για ένα τέταρτο πριν"

"Μισό λέπτο" (κλασικά)

"Απο την Πέμπτη έχει γίνει"

"Τότε ποιος λέει ψέμματα?"

"Η κοπέλα δεν ξέρει , λέτε να μην την έχουμε δώσει την βλάβη; Για ποιό λόγο να το κάνουμε είστε πελάτες και θέλουμε να σας αποκαταστήσουμε την βλάβη"

"Για ποιό λόγο έχετε μισή ώρα αναμονής στο help desk? Πελάτες δεν ειναι και αυτοί που παίρνουν;"

Πειστική απάντηση δεν παίρνω.

Και τώρα ειμαι στην πολύ ωραία θέση, όπου ο ΟΤΕ θεωρεί οτι πήρε την κλήση για βλάβη σήμερα (και άρα θέλει 10928 φραπέδες(1) για να την φτιάξει) , και η Vivodi θεωρεί οτι ο ΟΤΕ φταίει για την βλάβη οπότε δεν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

bandito, μη το λες αυτό. εγώ προσωπικά δεν έχω εμπειρία (πριν λίγες μέρες έκανα την πρώτη!) αλλά γνωρίζω 2 άτομα που είχαν αποτελέσματα!

Για αυτό σου λέω...αν όλοι στέλνουμε τότε κάτι μπορεί να γίνει.

Στην τελική δεν έχεις να χάσεις παρα μόνο λίγα λεπτά από τον χρόνο σου!

Δημοσ.

Μέχρι τώρα πίστευα οτι πράγματι έφταιγε ο ΟΤΕ και οτι σύμφωνα με τις ελληνικές συνήθειες, η καθυστέρηση οφειλόταν στην ανοργανωσιά.

Τώρα είμαι σίγουρος οτι ειναι λάθος της Vivodi.

Το πρωί λοιπόν, πήρα το τσακάλι.

Με ύφος μάγκα που τον ενοχλούν απο το τηλέφωνο κατι καραγκιόζηδες πελάτες, μου είπε οτι η βλάβη έχει δοθεί απο την προηγούμενη εβδομάδα στον ΟΤΕ. Επιμένω, και αναφέρω συνεχώς οτι η βλάβη έχει δοθεί απο την Πέμπτη 2/12 σύμφωνα με τα λεγόμενα του help desk. Το επιβεβαιώνει.

Το ξαναδιατυπώνω. Το επιβεβαιώνει. Ζητάω το τηλέφωνο του ΟΤΕ και τα στοιχεία της σύνδεσης μου. Μου τα δίνει. Και παίρνω τηλέφωνο στον ΟΤΕ, όπου ακούω οτι πρώτη φορά η αναφορά βλάβης έγινε σήμερα 10.15 (την ώρα που πήρα στην Vivodi και έβριζα). Ξανα-ματα-τηλεφωνώ στην Vivodi , όπου μου ξανα-ματα-επιβεβαιώνουν οτι η αναφορά της βλάβης έγινε την Πέμπτη 2/11.

21.00 την ίδια μέρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ σαν ανυποψίαστος και κακόμοιρος καταναλωτής.

"Η αναφορά , έγινε σήμερα λίγο μετα τις 10:00" μου λέει και συνεχίζει

"Μάλιστα εντοπίστηκε το πρόβλημα, και αύριο ενα συνεργειο θα επιληφθεί του θέματος". Την ίδια μέρα!!!!! Αν η vivodi δεν είχε κολωβαρέσει το πρόβλημα μου θα είχε λυθεί σε 2 μέρες.

Παίρνω πίσω την vivodi.

Ρωτάω να μάθω πότε έγινε για πρώτη φορά η αναφορά βλάβης στον OTE.

Δευτερα 6/11. Η vivodi, μεσα σε μισή μέρα, μου έχει αναφέρει 3 διαφορετικές ημερομηνίες αναφοράς της βλάβης. Συνήθως όποιος λέει παραμύθια, πέφτει σε αντιφάσεις. Σήμερα ζήτησα να επικοινωνήσει μαζί μου κάποιος υπεύθυνος αύριο. Αν επικοινωνήσει να με χέσετε.

(καλά έχω αρχίσει να χάνω το μπαλάκι. Γράφω τα ίδια σε 2-3 φορουμ, και δεν ξέρω που έχω γράψει τι. CVS για forums δεν υπάρχει ε?)

Μάλλον θα το κάνω Cue. Θα τους πάρω ενα τηλεφωνάκι.

Αν και φοβάμαι, οτι μπορεί να μου έχει μείνει κουσούρι απο την vivodi να φωνάζω σε όποιον ειναι στην άλλη γραμμή. Σαν το αει μαμήσου και εσύ και ο γρύλος σου ενα πράγμα.

Δημοσ.

Μητσο αρχιζω να πιστευω οτι ο πΟΤΕ τον παιζει κανονικα γιατι στην Vivodi περημενα 3 μηνες (φυσικα εφυγα).Και τωρα στην forthnet εχω κλησει μηνα.Κατι μου λεει πως την εχουνε δει μαγγες στο ΟΤΕ και αν δεν κανεις απο κει την αιτηση κατευθειαν (οχι μεσω αλλου provider) σε γειωνουν κανονικα

Δημοσιο ειναι τι περημενεις.Αν μπορεις παρε στο βλαβοληπτικο να δεις αν εχει δωθει κλιση για σενα

Δημοσ.

bandito, email στέλνεις!

Κάνε μία σούμα όσον έχεις γράψει μέχρι στιγμης με μια μικρή αναδιατύπωση και είσαι τζετ!

gl!

Δημοσ.

Loipon...exw neotera oso afora to provlhma pou exei o OTE...me ta DSLAM...!! Mou eipan oti kapoia modem exoun provlhma me kapoia dslam...kai oti mexri tis 20 decembriou tha exei apokatastathei h vlavh....

auto symbainei se merikes perioxes...kai to speedtouch 530 anoikei mesa sthn lista twn elatomatikwn modem...:S episis mou eipan oti tha ginei apoplhrwmh twn pagiwn...kai oti mporei allazontas modem mporei na doulepsei to dsl mou...

telos panton....ote...eisai poly megalos....euxaristw gia tis paroxes sou gia mia akoma fora...kai gia tous logariasmous pou sou plhrwnei o kosmakis tosa xronia...kai anti na tou prosfereis anavathmismenes yphresies....tou prosfereis ena megalo...papari...

Δημοσ.

Πέμπτη 9/12/2004 - The journey goes on

Η ώρα είναι κάπου 8.30 το πρωί και εγώ προσπαθώ να γλιτώσω μια πιθανή απαγωγή απο εξωγήινους (κοινώς να ξυπνήσω). Αλλα , ο απο μηχανής θεός τεχνικός του ΟΤΕ (μάλλον νομίζωντας οτι το κουδούνι μου έχει βλάβη) , φροντίζει να με ξυπνήσει. Σιγά, και εγώ όπου πάω, 2 λεπτά συνεχόμενα χτυπάω το κουδούνι.

Τέσπα, αυτό ειναι το τελευταίο. Miracolo , σκέφτομαι θα μου φτιάξουν την γραμμή. Μόλις βλέπω τον τεχνικό , το ξανασκέφτομαι.

"Τι πρόβλημα εχει?"

"Δεν συγχρονίζει η γραμμή μου ειπαν, δεν ξέρω περισσότερα"

Παύση

Κοιτάει το adsl box, όπως η αγελάδα το τρένο.

"Αυτό ειναι adsl?"

"Ναι, στην πραγματικότητα με αυτό έχω πρόβλημα"

"Ναι αλλα εγώ δεν ειμαι για τέτοιες βλάβες, μισό λεπτό να πάρω ένα τηλέφωνο"

Όσο παίρνει τηλέφωνο, το διαβολάκι στα αριστερα μου, μου λέει συνεχώς να τον υποβάλλω σε φριχτά βασανιστήρια ομοιπαθητικής. Σκέφτομαι , να τον έχω δεμένο στο πατάρι , να τον ταιζω μόνο με φραπέ, και να τον αναγκάζω να παίρνει τουλάχιστον 100 φορές την ημέρα το τεχνικό τμήμα της Vivodi.

Το αγγελάκι απο την άλλη με φέρνει στα ίσα "Είσαι τρελός? Έχει παιδιά, οικογένεια".

Παυση.Τώρα τον κοιτάω εγώ όπως η αγελάδα το τρένο.

"Δυστυχώς.....αύριο, συγγνώμη"

Είπε την μαγική λέξη. Μάλλον δυο. Και δυστυχώς , και συγγνώμη.

Τι να του πώ; Μήπως έφταιγε αυτός;

Μέχρι στιγμής, ο κακός ΟΤΕ έχει φερθεί άψογα. Πήρε την κλήση χθές, και την παρέδωσε σήμερα, έστω και με αυτόν τον κακό τρόπο. Αλλα και έτσι, θεωρητικά το πρόβλημα μου θα μπορούσε να έχει λυθεί σε τρείς μέρες.

Εντωμεταξύ, τα τσακάλια της Vivodi, ακόμα να με πάρουν τηλ.

Άφησα σαφείς οδηγίες στο help desk, οτι επιθυμώ σφόδρα να με πάρουν τηλέφωνο να μιλήσουμε για τα τυπικά.

Κάτι μου λέει, οτι αυτή την στιγμή με γράφουν στα τομπολίνια τους.

Και γελάνε κιόλας.

Μείνετε μακριά απο Vivodi.

Όσοι έχετε, αν σβήσει το παπάκι σας, μήν μπείτε στον κόπο.

Πετάχτε το και πάρτε άλλο ISP.

Ειναι κρίμα απο την ταλαιπωρία να ανάψω το παπάκι του speedtouch, να μαραθεί το δικό μου παπάκι απο τα νεύρα.

Ες αύριο τα σπουδαία

Δημοσ.

Α ρε ΟΤΕ...

Εγω δεν είμαι για ADSL λέει το παλικάρι...

εγω είμαι για φραπέδες , και ξήσιμο στο γραφείο...

Αυτό μας μάθανε , τι άλλο να κάνουμε...

:D

Πάρε τους τηλέφωνο νευριασμένος και πες τους ή μέχρι μεθαύριο έχω DSL , ή αλλιώς Telepassport here I come [ αν δεν έχει κάλυψη στην περιοχή σου δεν σε νοιάζει...η απειλή πρέπει να περάσει ... ]

Δημοσ.

Στο τηλέφωνο που θα πάρεις πες και την μαγικη λέξη "καταγγελία" ρε σι...μη την φοβάσαι! :P

Δημοσ.
Στο τηλέφωνο που θα πάρεις πες και την μαγικη λέξη "καταγγελία" ρε σι...μη την φοβάσαι! :P

Κατα'ρχήν έμαθα οτι μπορώ να παγιώσω τους λογαριασμούς.

Ο ίδιος ο τύπος απο την ΓΓΚ μου είπε οτι το δίκιο σου δεν το βρίσκεις εύκολα.

Τέσπα, αυριο θα κάνω και την καταγγελία επίσημα.

Παίρνουν εκείνοι την vivodi έτσι και αλλιώς.

Ξανα προειδοποιώ

Μ Α Κ Ρ Ι Α απο vivodi, ακόμα και αν το βάζετε για πλάκα το dsl.

Δημοσ.

kai anti na tou prosfereis anavathmismenes yphresies....tou prosfereis ena megalo...papari...

Dwarves και που εισαι ακομα.....Οπως σου ειπα ειμαι στον 4 μηνα γ@μω τον πΟΤΕ μου και χαλαρα θα παω για χρονο

Δημοσ.

kai anti na tou prosfereis anavathmismenes yphresies....tou prosfereis ena megalo...papari...

Dwarves και που εισαι ακομα.....Οπως σου ειπα ειμαι στον 4 μηνα γ@μω τον πΟΤΕ μου και χαλαρα εχω ακομα.Ειμαι περιεργος να δω ποτε και αν θα βαλω dsl :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...