Προς το περιεχόμενο

αναλογικο σε ψηφιακο βιντεο.Help!

Lupus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To katebasa Kavaliotis, molis epistrepsw apo th douleia sto spiti 9a tou ri3w mia matia. Gia th maurila pou les, uparxei se ola ta capture pou kaneis? h mono apo sugkekrimenes phges? Giati sigoura to VCR einai xeirotero san phgh apo ton apokwdikopoihth ths Nova (mhpws to tracking tou video sou xalaei to apotelesma?). Kai exe up' opsh sou epishs oti h karta mou sundeetai me to VCR/Nova me kalwdia mhkoys 5 metrwn .... Fantazomai me S-Video (twra einai composite to shma pou pairnw) kai kontutera kalwdia h eikona 9a einai akoma kaluterh

Δημοσ.

Μία πιό φτηνή λύση με άριστο αποτέλεσμα (δοκιμασμένα)

Canopus Let's Edit

Όχι πια rendering

Η software βάση του συστήματος επεξεργασίας βίντεο Let's Edit αποτελείται από το ομώνυμο πρόγραμμα, το οποίο είναι πολύ εύχρηστο, στη φιλοσοφία του Pinnacle Studio8. Αν συνδυαστεί με μία από τις δύο κάρτες της Canopus, RT και RT+, πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή του ο χρήστης. Οι κάρτες αυτές παρέχουν εισόδους Firewire που είναι συμβατές με το σύνολο των camcorders της αγοράς (πρότυπο Open Host Controller Interface ή OHCI). Μάλιστα, μπορείτε να έχετε full screen preview σε πραγματικό χρόνο. Η διαφορά μεταξύ των δύο πακέτων RT είναι ότι, ενώ και οι δύο μπορούν να δεχθούν αναλογική και ψηφιακή είσοδο βίντεο, μόνο η έκδοση RT+ μπορεί να εξαγάγει σε αναλογικό μέσο. Ωστόσο, και οι δύο υλοποιήσεις προσφέρουν εντυπωσιακά 2D και 3D εφέ χωρίς rendering, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε κάρτα OHCI.

http://www.canopus.gr/bin/en.jsp?enPage=HomePage

Δημοσ.

papg, ενδιαφέρουσα λύση και αυτή αν και φαντάζομαι να είναι περισσότερο απαιτητική σε CPU. Εσύ μπορείς να κάνεις upload κάποιο κομμάτι βίντεο; θα βοηθούσε να κάνω μία σύγκριση (και ο Καβαλιώτης που σκέφτεται να ανέβει σκαλί) του αποτελέσματος αν και η αλήθεια είναι ότι την Canopus την εμπιστεύομαι απόλυτα.

Καβαλιώτης είδα το βίντεο σου. Μου άρεσε πάρα πολύ η ποιότητα αν και πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις ότι η Canopus βγάζει πιο sharp εικόνα (φαίνεται ιδιαίτερα στα περιγράμματα των γραμμάτων και εκει που υπάρχει αλλαγή φωτεινότητας: κινούμενη φιγούρα σε άσπρο φόντο για παράδειγμα. Μου δίνεται η εντύπωση ότι κάνει καλύτερο Anti-aliasing επίσης. Παρ' όλα αυτά νομίζω ότι η ποιότητα είναι πάρα πολύ καλή και δε ξέρω αν σε συμφέρει να πας σε κάτι τόσο ακριβότερο. Ίσως η λύση που προτείνει ο papg, να είναι καλύτερη. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να μείνεις στην ΑΤΙ :) Εκτός αν είσαι βιτσιόζος όπως εγώ :D

Δημοσ.

upload κομμάτι βίντεο δεν μπορώ να κάνω (χάλια σύνδεση).

Έχω παιδευτεί με διάφορες κάρτες TV και διάφορα προγράμματα,

Τίποτα σαν την Canopus κάρτα και πρόγραμμα αξίζει τα χρήματα.

Όσο για απαιτητική σε CPU στην σύλληψη όχι στη επεξεργασία σε avi

Όχι σε mpeg ναι φουλ.

Δημοσ.

Μάλιστα, πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά ... Κανείς με Matrox ρε παιδιά; (αν και εδώ πλέον το κόστος είναι απαγορευτικό για το μέσο χρήστη). Κανένας επαγγελματίας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...