Προς το περιεχόμενο

Foveri eikona gia superspor-filmnet !! me to ccdxp 3628!!

panos--26--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κάντε μου μια καλή πρόταση, τι κάρτα να πάρω για το PC μου;

Είχα για χρόνια μια SpaceShuttle II, αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος (ειδικά όταν έβαλα XP υπέφερα) και τελικά την χάρισα.

Τώρα λέω να βάλω πάλι (αν και έχω και SkyStar II επάνω - το λέω για τυχών conflicts).

Για πείτε 1-2 προτάσεις, δεν ψάχνω για κάτι ακριβό, έτσι για τεστ, να υπάρχει.

Και για USB δεν θα με πείραζε, να μπαίνει και στο φορητό, αλλά δεν τρελαίνομαι κι'ολας.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Παιδες σε PCTV Rave θα παιζει? Φοραει το "Conexant CN878" και επειδη θα την βαλω σε αλλο PC, μην τραβιεμαι τζαμπα. Αν ξερει κανεις ή ακομα καλυτερα αν την εχει καποιος και του παιζει το φιλμνετ με αυτο το proggie ας μου πει... Ευχαριστω.

Δημοσ.

Euxaristo gia tin ipostirixi!! :D :D :D :D ! oi sostes rithmiseis einai na ta afinoume ola manual kai gia piotita eikonas pezoume analogos interlaced double resolution einai telia pantos! simantiko episis einai na patame to lock mono otan exoume kentrarei telia tin eikona! mono tote tha piasei alla telia!!kala na pernate :D :D

Δημοσ.

γεια σας θα ηθελα να μου πειτε πια απο τις δυο καρτες υποστιριζει φιλμνετ και ποια ειναι καλυτερη

1:HAUPPAUGE WINTV PCI FM

2:PROLINK PLAY TV MPEG2

(TV TUNER - PCI)

και οι δυο ειναι στο e-shop

Δημοσ.

panos--26--, διόρθωσε σε παρακαλώ το 1ο post σου και πρόσθεσε τα link για το πρόγραμμα:

http://briefcase.pathfinder.gr/file/supragr7/26016/353320

και

http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=126

γιατί βλέπω πως ελάχιστοι πάνε μέχρι την 4η σελίδα για να δουν τα link, αλλά διαβάζουν το 1ο post σου και απαντούν αμέσως με το email τους...

Δημοσ.

Που χαλάνε οι χρωματισμοί και πρέπει να τους διορθώνουμε συνέχεια με F3-F4 μπορεί να διορθωθεί;;Είναι bug του προγράμματος;;;

Δημοσ.

εγω παντως που το δοκιμασα δε μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος (οσο μπορουμε να ειμαστε ικανοποιημενοι).

με το (Ronny's ccd v.2.04 xp) που χρησιμοποιουσα (και χρησιμοποιω ακομη) εχω αψογα αποτελεσματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...