lalexoulhs Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Elpizo na mhn se kourazei na to steileis kai se mena [email protected] Euxaristo ;-)
atvelos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 osi den to exoun iparxei sta files tou insomnia --http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=126--
melody Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Κάντε μου μια καλή πρόταση, τι κάρτα να πάρω για το PC μου; Είχα για χρόνια μια SpaceShuttle II, αλλά δεν είχα μείνει ευχαριστημένος (ειδικά όταν έβαλα XP υπέφερα) και τελικά την χάρισα. Τώρα λέω να βάλω πάλι (αν και έχω και SkyStar II επάνω - το λέω για τυχών conflicts). Για πείτε 1-2 προτάσεις, δεν ψάχνω για κάτι ακριβό, έτσι για τεστ, να υπάρχει. Και για USB δεν θα με πείραζε, να μπαίνει και στο φορητό, αλλά δεν τρελαίνομαι κι'ολας. Περιμένω τις προτάσεις σας.
kavaliotis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Παιδες σε PCTV Rave θα παιζει? Φοραει το "Conexant CN878" και επειδη θα την βαλω σε αλλο PC, μην τραβιεμαι τζαμπα. Αν ξερει κανεις ή ακομα καλυτερα αν την εχει καποιος και του παιζει το φιλμνετ με αυτο το proggie ας μου πει... Ευχαριστω.
panos--26-- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Euxaristo gia tin ipostirixi!! ! oi sostes rithmiseis einai na ta afinoume ola manual kai gia piotita eikonas pezoume analogos interlaced double resolution einai telia pantos! simantiko episis einai na patame to lock mono otan exoume kentrarei telia tin eikona! mono tote tha piasei alla telia!!kala na pernate
snik Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 γεια σας θα ηθελα να μου πειτε πια απο τις δυο καρτες υποστιριζει φιλμνετ και ποια ειναι καλυτερη 1:HAUPPAUGE WINTV PCI FM 2:PROLINK PLAY TV MPEG2 (TV TUNER - PCI) και οι δυο ειναι στο e-shop
georgeadams Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 panos--26--, διόρθωσε σε παρακαλώ το 1ο post σου και πρόσθεσε τα link για το πρόγραμμα: http://briefcase.pathfinder.gr/file/supragr7/26016/353320 και http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=126 γιατί βλέπω πως ελάχιστοι πάνε μέχρι την 4η σελίδα για να δουν τα link, αλλά διαβάζουν το 1ο post σου και απαντούν αμέσως με το email τους...
lipdim1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 opote mporeseis steilto mou kai mena edw [email protected] thanks
The Crow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Που χαλάνε οι χρωματισμοί και πρέπει να τους διορθώνουμε συνέχεια με F3-F4 μπορεί να διορθωθεί;;Είναι bug του προγράμματος;;;
yiasin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 plz steile kai mia edo pou exo xoro [email protected] thanx
VasKag Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 εγω παντως που το δοκιμασα δε μπορω να πω οτι εμεινα ικανοποιημενος (οσο μπορουμε να ειμαστε ικανοποιημενοι). με το (Ronny's ccd v.2.04 xp) που χρησιμοποιουσα (και χρησιμοποιω ακομη) εχω αψογα αποτελεσματα.
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 [email protected] an ginetai na erthei mia volta kai apo edw..
panxris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Kleidwste to re hmarton!Anoikste ena neo gia to pws na to xrhsimopoihsoume apotelesmatika!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.