Προς το περιεχόμενο

Αγορά Φωτογραφικής Μηχανής

savnik20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην κολλας στα Μpixels, και εγω ετσι ελεγα πριν και ειδα διαφορες 3ΜΡ και 5ΜΡ και διαφορα...Ουτε ειδα διαφορα στην ψηφιακη εκτυπωση σε καταστημα... Οποτε ειτε παρεις 3 ειτε 4 ειτε 5 ειτε 6, το ιδιο ειναι. Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να εχει ΚΑΛΟ ΦΑΚΟ. Αν εχει καλο φακο, τοτε και στα 3ΜΡ θα σου βγαζει φωτογραφιες που θα τις βλεπουν αυτοι με 5ΜΡ και δεν θα το πιστευουν! Επισης, ειδα μια εταιρια με 6.6ΜΡ σε τιμη 175 ευρω περιπου, ε ενταξει δες φωτογραφιες και θα καταλαβεις οτι τα ΜΡ ειναι ΜΥΘΟΣ! Στα 2ΜΡ να σκεφτεις οι δικες μου φωτογραφιες φαινοντουσαν 1000 φορες καλυτερα απο οτι αυτη στα 6.6ΜΡ!!!

Οι CANON ειναι πολυ καλες, εγω εχω μια SONY DSC-P12 στα 5ΜΡ που την πηρα 500 ευρω τον Μαρτιο 2004, ειδα φωτογραφιες απο μια Canon A80 τοτε και νομιζω οτι μου αρεσαν πιο πολυ της CANON. Οχι οτι δεν θα σου αρεσουν της SONY, μην τρελλαθουμε, απλα οσο πιο πολυ ασχολεισαι με την ψηφιακη φωτογραφια αρχιζεις να εκτιμας και καποια αλλα πραγματα και να κολλας στις λεπτομερειες. Εγω ηθελα μια που να δουλευει εντελως αυτοματα για everyday χρηση, για χρηση σε ταξιδια και γενικα για κατι ΜΗ επαγγελματικο με μια μηχανη που να χωραει ανετα στην τσεπη μου και να μπορω να την εχω συνεχεια μαζι μου οπου παω χωρις να κουβαλαω θηκες κτλ. Σε ολα αυτα με εξυπηρετει!

Τωρα αν θες να ψαχτεις με DSLR πας σε αλλη κατηγορια τοσο ποιοτητας οσο και χρηματων και πιστευω οτι για πρωτη μηχανη DSLR θα πρεπει να διαθεσεις 1000 ευρω και ανω...

Δημοσ.
Μην κολλας στα Μpixels, και εγω ετσι ελεγα πριν και ειδα διαφορες 3ΜΡ και 5ΜΡ και διαφορα...Ουτε ειδα διαφορα στην ψηφιακη εκτυπωση σε καταστημα... Οποτε ειτε παρεις 3 ειτε 4 ειτε 5 ειτε 6, το ιδιο ειναι. Αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι να εχει ΚΑΛΟ ΦΑΚΟ. Αν εχει καλο φακο, τοτε και στα 3ΜΡ θα σου βγαζει φωτογραφιες που θα τις βλεπουν αυτοι με 5ΜΡ και δεν θα το πιστευουν! Επισης, ειδα μια εταιρια με 6.6ΜΡ σε τιμη 175 ευρω περιπου, ε ενταξει δες φωτογραφιες και θα καταλαβεις οτι τα ΜΡ ειναι ΜΥΘΟΣ! Στα 2ΜΡ να σκεφτεις οι δικες μου φωτογραφιες φαινοντουσαν 1000 φορες καλυτερα απο οτι αυτη στα 6.6ΜΡ!!!

Oi diafores sta megapixels mporei na mhn fainontai se ektypwseis 6x4", alla tha fanoun aneta otan 8es na kaneis crop kai ektypwsh se megalyteres diastaseis... Gia tetoia xrhsh oso perissotera MPs toso to kalytero, to opoio shmainei alles dynatothtes exei mia mhxanh me 3 kai alles mia me 6MPs.

O kalos fakos sth mhxanh einai vevaiws poly shmantikos, kai einai aytos pou tha kanei thn diafora apo 8ema poiothtas meta3y omoeidwn mhxanwn. Shmantiko rolo paizei epishs to mege8os toy CCD, oso megalytero toso to kalytero.

Telos, h mhxanh pou eide o kavaliotis 6.6MP kai 175 eyrw, fantazomai oti afenos 8a htan amfivolou proeleyshs, markas kai poiothtas kai afeterou ta 6.6MP den 8a htan pragmatika alla 3.3 interpolated.

Opws kai na xei pleon, pistevw oti to shmantiko sthn agora mias DC shmera einai na prosdiorisei o agorasths tis anagkes toy kai tis apaithseis toy, kai na exetasei mono ta montela pou proorizontai gia thn xrhsh pou epi8ymei. Diaforetika mporei na vre8ei antimetwpos me dekades montela kai me mia monimh zalada kai anapofastikothta gia poia einai h kalyterh... Den exei vgei akoma h "kalyterh" mhxanh kai mallon oute prokeitai. Ka8emia exei ta yper, ta kata ths kai enan sygkekrimeno proorismo xrhshs.

Δημοσ.
Εγω ηθελα μια που να δουλευει εντελως αυτοματα για everyday χρηση, για χρηση σε ταξιδια και γενικα για κατι ΜΗ επαγγελματικο με μια μηχανη που να χωραει ανετα στην τσεπη μου και να μπορω να την εχω συνεχεια μαζι μου οπου παω χωρις να κουβαλαω θηκες κτλ. Σε ολα αυτα με εξυπηρετει!

kapos etsi ti thelo kai ego.

alla na exei fako tis prokopis, flash dinato kai xeirokinites ritmiseis (oxi mono tis etoimes poy exoyn oi pio polles mhxanes), episis ta megapixel xreiazontai giati an kaneis crop mia fotografia kai meta tin megaloseis fenetai xalia.

giafto vazo kati parapano stin timi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...