Προς το περιεχόμενο

Forthnet-in-a-box+αποριες απλου χρηστη, σχετικες+μη...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...ηθελα καιρο να βαλω dsl και ενας λογαριασμος Οτε με 85 ευρω ιντερνετ με επεισε... ειμαι φοιτητης και μενω μονος, οποτε χωρις να ξερω τι μου ξημερωνει επελεξα κατι γρηγορο αμεσο, χωρις ακριβο εξοπλισμο γιατι τον Ιουνη λογικα φευγω απο εδω, τελος οι σπουδες αρα παπαλα και η dsl, καθως δεν ξερω αν μου ξημερωνει στρατος, δουλεια, μεταπτυχιακο η οτιδηποτε... Επελεξα forthnet-in-a-box γιαυτους ακριβως τους λογους...

Εκανα αιτηση την προηγουμενη Παρασκευη και χτες Δευτερα, μετα απο 5-6 εργασιμες μερες δηλαδη, με πηραν τηλεφωνο οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε... τα συνδεσα ολα σε 2 λεπτα και πολυ λεω και τσουπ μπηκα πανευκολα νετ... Αρχικα, κατεβαζα με 36 σταθερα και γενικα εκει ειναι το μαξ μου, στα 36-37... Κατα μεσο ορο κατεβαζω με 34 περιπου, αλλοτε 36 αλλοτε 33... ειναι καλα? Ειμαι πειραια, πασαλιμανι...

Αν και η ταχυτητα, περα απο τις ευκολιες, ειναι καλη τοτε ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

(το μονο απο το οποιο δεν ειμαι ευχαριστημενος, ειναι το pc μου που τρωει τρομερα κολληματα και γενικα μουχει σπασει τα νευρα... εχω 1000αρη αθλον με 256αρα ddr ram, πρεπει να αναθαθμισω? και αν ναι, τι να βαλω πανω, αν αλλαξω πχ ραμ, θα φτιαξουν τα πραγματα? οι 2 σκληροι μου ειναι ηδη ψιλοτιγκα...)

thanx!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...