Isis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 εβαλα στοιχημα με εναν φιλο μου οτι σε 10 λεπτα θα βρω πως κλεβω τις φωτογραφιες που εχει στο msn messanger σαν avatar αυτος που μιλαω. πως γινεται? Pls πειτε μου..
knightmare Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Uparxei programma sigoura.Den to 8umamai apeksw. Yg:EPishs mporeis na kaneis print screen meta paste sto paint kai to ftiaxneis...
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 http://www.mess.be ekei 8a to breis opws kai alla
Isis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 CE.DP.Stealer.1.4.5 αλλα πως λειτουργει? το βαζω στον φακελο του msn? γιατι δεν κανει τιποτα.
Daredevil Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 oxi opou nanai to 3ezipareis to trexeis kai kaneis scan kai meta save
insomniac_c4po Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 συγνώμη, αλλά ποιά είναι η χρησιμότητα του συγκεκριμένου προγράμματος;;;;(!) απλά organizer για τις φωτογραφίες που είδη έχεις δεί από το msn;;; μήπως είναι λίγο, άχρηστο;;; λέω εγώ τώρα...
Donacgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Yg:EPishs mporeis na kaneis print screen meta paste sto paint kai to ftiaxneis... nomizo oti einai h poio apli kai poio grigori lisi an einai apla na entiposiaseis ena filo sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.