ecthelion79 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Τι οδηγούς να εγκαταστήσω για τη κάρτα μου; Τους omega ή τους τελευταίους whql της nvidia; Έχω μία GeForceFX 5600 XT. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ με τους official 66.93 της nVidia δεν έχω κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos th. Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 mia apo ta idia.dokimasa kai tous teleutaious omega alla eno to ena paixnidi to psilodiorthone ta alla ta ga....... teleios.opote piso stous official(66.93). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 ta idia pano kato.me omega deb eixa pote provlima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Προσωπική συμβουλή: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=403361 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 prin apo liges meres pou evala tous omega den ida kamia diafora . isos na exsartate kai apo to pexnidi . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.