aragorn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Τα δύο παιχνίδια με τα οποία πραγματικά έχω χάσει ύπνους είναι Kick Off και Diablo II LOD
ilos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μα τι είναι όλοι αυτοί οι τίτλοι που λέτε; Δεν τους έχω ξανακούσει ούτε τους έχω δει στα μαγαζιά της Balmora' date=' Seyda Neen, Mournhold, Vivec ουτε πουθενά αλλού στον κόσμο του Morrowind....Μάλλον ζείτε σε άλλο κόσμο εσείς... [/quote'] LOL Scyda Neen ΒΕΒΗΛΕ :!: :!: :!: LOL Όντως με το morrowind πολύ ξενύχτι και περπάτημα. Ειδικά στο ηφαίστιο και με τις αμμοθύελλες αν στην έπεφτε κανένας φίλος όπως είχες απορροφηθεί απο πίσω πήγαινες για τριπλό by-pass. Αλλά γενικά στα περισσότερα rpg έτσι και κόλλαγες έπεφτε ξενύχτι...
snik Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Red alert 2 και ενα απο το υπεροχο playstation1 το Dino crisis 1 και 2
laskos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Road & Track Presents THE NEED FOR SPEED kai UNREAL
morpheous Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 CM...to mono pou boreis na klhseis 15wra... kai meta MAX PAYNE gia mena!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.