Προς το περιεχόμενο

2 ΚΑΙ ΜΟΝAΔΙΚA VIDEO GAMES

Socratis_g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΘΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΑ VIDEO GAMES ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! ΕΓΩ ΒΑΖΩ DONKEY KONG COUNTRY 1 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ SUPER NES ΚΑΙ ΤΟ RESIDENT EVIL 1 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ PLAYSTATION1! ! :D

Δημοσ.

Παιχνίδι για να χάσεις τον ύπνο σου στην κυριολεξία (έχω χάσει καμια 10αρια εργαστήρια) ρεκορ: 14 ώρες συνέχεια (ναι εχω καει με αυτό το παιχνίδι) CHAMPIONSHIP MANAGER (όλη η σειρά) τώρα με το FM δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει!

Και δεύτερο παιχνίδι πάλι με πολλές ώρες SENSIBLE SOCCER (πάλι όλη η σειρα)

Δημοσ.

Metroid sto NES alla otan leme polles wres milame gia PARA POLLES.Kai malista epeidi eprepe kai na koimamai kai ligo kai tote den paizane memory card oute kwdikoi mou ekanan ekei pou eixa ftasei to afina olo to vrady anoixto. POLY KAPSIMO Kai se deyteri thesi alla poly pisw einai to gran turismo 1 sto psx.Ki edw milame gia arketes wres kapsimatos.

Δημοσ.

Diablo 2 + LOD από τη μέρα που βγήκε μέχρι σήμερα ακόμα το παίζω!!!! Ειδικά τον πρώτο καιρό καθόμασταν με το κολλητό μου ο οποίος έκανε κοπάνες από φαντάρος που ήταν στο Γουδί και ερχόταν σπίτι μου όλο το βράδυ!!!!!!! Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!!!!!

Δημοσ.

Gran Turismo 1 στο psx η έννοια του καψίματος δεν ήξερα κινέζικα όταν το είχα πάρει και είχα φτάσει 4 με 5 εκατομμύρια χωρίς να έχω πάρει τις άδειες όσοι ξέρουν θα καταλάβουν :D

2ον το .....ε μήπως να το κάναμε 10 και μοναδικά games?

Aν οχι το wonder boy με το σπαθάκι το έχω τερματίσει αμέτρητες φορές και δεν το έχω βαρεθεί μέχρι στιγμής :D

Δημοσ.

Me to Resident Evil 1 epi epoxis PlayStation

Gia na sekftite agorasa kai to gamecube mono kai mono gia na paixo thn epanekdosi tou paixnidiou kai otan ematha oti h nintento eixe simfonia me thn capcom.

kai to Metal Gear Solid 1 sto Playstation pali, an kai to 2 htan poli anotero de sigrinete me to proto giai tin epoxi pou kikloforise den ipirxan kai pola analoga paixnidia

Δημοσ.

Μα τι είναι όλοι αυτοί οι τίτλοι που λέτε; Δεν τους έχω ξανακούσει ούτε τους έχω δει στα μαγαζιά της Balmora, Seyda Neen, Mournhold, Vivec ουτε πουθενά αλλού στον κόσμο του Morrowind....

Μάλλον ζείτε σε άλλο κόσμο εσείς... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...