Socratis_g Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 ΓΡΑΨΕ ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΘΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ!ΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ ΣΟΥ ΣΤΑ VIDEO GAMES ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ!! ΕΓΩ ΒΑΖΩ DONKEY KONG COUNTRY 1 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ SUPER NES ΚΑΙ ΤΟ RESIDENT EVIL 1 ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ PLAYSTATION1! !
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Championship managers..Kai tora to FM2005 .Deutero den iparxei.
parsifal Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Loom στον 386 μου και Half Life στον AMD K6 μου (παρεμπιπτόντως, τα συστήματα ζουν ακόμη και λειτουργούν άψογα!)
andrip Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Παιχνίδι για να χάσεις τον ύπνο σου στην κυριολεξία (έχω χάσει καμια 10αρια εργαστήρια) ρεκορ: 14 ώρες συνέχεια (ναι εχω καει με αυτό το παιχνίδι) CHAMPIONSHIP MANAGER (όλη η σειρά) τώρα με το FM δε θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνει! Και δεύτερο παιχνίδι πάλι με πολλές ώρες SENSIBLE SOCCER (πάλι όλη η σειρα)
SGP Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 civ 2 μακράν... από εκεί και πέρα, πολύ παλιότερα, bubble bobble μάλλον
sniper_206 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Manager genika kai diablo.... wwwwwwwwwwreeeeeeeeeeees ksenyxti...
Italos20v Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Metroid sto NES alla otan leme polles wres milame gia PARA POLLES.Kai malista epeidi eprepe kai na koimamai kai ligo kai tote den paizane memory card oute kwdikoi mou ekanan ekei pou eixa ftasei to afina olo to vrady anoixto. POLY KAPSIMO Kai se deyteri thesi alla poly pisw einai to gran turismo 1 sto psx.Ki edw milame gia arketes wres kapsimatos.
sarisn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Diablo 2 + LOD από τη μέρα που βγήκε μέχρι σήμερα ακόμα το παίζω!!!! Ειδικά τον πρώτο καιρό καθόμασταν με το κολλητό μου ο οποίος έκανε κοπάνες από φαντάρος που ήταν στο Γουδί και ερχόταν σπίτι μου όλο το βράδυ!!!!!!! Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο!!!!!
dreaming123 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Gran Turismo 1 στο psx η έννοια του καψίματος δεν ήξερα κινέζικα όταν το είχα πάρει και είχα φτάσει 4 με 5 εκατομμύρια χωρίς να έχω πάρει τις άδειες όσοι ξέρουν θα καταλάβουν 2ον το .....ε μήπως να το κάναμε 10 και μοναδικά games? Aν οχι το wonder boy με το σπαθάκι το έχω τερματίσει αμέτρητες φορές και δεν το έχω βαρεθεί μέχρι στιγμής
Inkjjl Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Re guys...Ena einai to kapsimo....Counter-Strike!!!!!Alla den mporo na po....Kai me to Quake 3:Arena kaika trela!!!!!!! :wink:
Donacgr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Me to Resident Evil 1 epi epoxis PlayStation Gia na sekftite agorasa kai to gamecube mono kai mono gia na paixo thn epanekdosi tou paixnidiou kai otan ematha oti h nintento eixe simfonia me thn capcom. kai to Metal Gear Solid 1 sto Playstation pali, an kai to 2 htan poli anotero de sigrinete me to proto giai tin epoxi pou kikloforise den ipirxan kai pola analoga paixnidia
pseira Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μα τι είναι όλοι αυτοί οι τίτλοι που λέτε; Δεν τους έχω ξανακούσει ούτε τους έχω δει στα μαγαζιά της Balmora, Seyda Neen, Mournhold, Vivec ουτε πουθενά αλλού στον κόσμο του Morrowind.... Μάλλον ζείτε σε άλλο κόσμο εσείς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.