Προς το περιεχόμενο

Να εμπιστευτώ την σύνδεση ?

kSiS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι είστε έμποροι ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε καταστήματα κλπ μπορείτε να έχετε δωρεάν σύνδεση 6 μήνες.

Κάντε ένα τηλεφώνημα στο εμπορικό επιμελητήριο και ρωτήστε.

Εννοείται πως δεν είναι απαραίτητο η επιχείρηση να είναι στο ονομά σας..

Δημοσ.
pare karta ton 20 euro gia ena mina.i forthnet exei prosfora diplasio xrono stis kartes.o enas minas 2 mines. axizei.

Αυτο ακριβως κανω κι εγω και εχω βρει την υγεια μου.

Λιγο δυσκολο να τη βρεις ομως.

mia diorthosi .den einai diskolo na breis tetoia karta.perneis mia opiadipote karta tis forthnet kai kerdizeis ton epipleon xrono analogos pote tha tin kaneis energopoiisi.den exei simasia an exeis parei tin karta prin 2 xronia.to basiko einai na exei energopoiithei ston sosto xrono.

Μου λες δηλαδη οτι μπορω να εχω δωρεαν απεριοριστο internet για ενα μηνα με μια καρτα πχ των 6 η των 10 ευρω? :shock:

Δημοσ.
pare karta ton 20 euro gia ena mina.i forthnet exei prosfora diplasio xrono stis kartes.o enas minas 2 mines. axizei.

Αυτο ακριβως κανω κι εγω και εχω βρει την υγεια μου.

Λιγο δυσκολο να τη βρεις ομως.

mia diorthosi .den einai diskolo na breis tetoia karta.perneis mia opiadipote karta tis forthnet kai kerdizeis ton epipleon xrono analogos pote tha tin kaneis energopoiisi.den exei simasia an exeis parei tin karta prin 2 xronia.to basiko einai na exei energopoiithei ston sosto xrono.

Μου λες δηλαδη οτι μπορω να εχω δωρεαν απεριοριστο internet για ενα μηνα με μια καρτα πχ των 6 η των 10 ευρω? :shock:

me ton 6 euro kai ton 10 oxi.alla me tin karta ton 20 euro mporeis na exeis ena mina aperioristo ite gia pstn ite gia isdn ite gia adsl.tora idika pou isxiei kai i xristougeniatiki prosfora me mia tetoia karta tha mpeis 2 mines an thimame kala.

oraia photo exeis.afasia.ennoite oti ston ote gia kathe mia ora pou mpeneis plironeis kanonika to tilefono.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...