kSiS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 μου τελείωσε δυστυχώς το τζάμπα ίντερνετ και δεν σκέφτομαι να αγοράσω τώρα σε αυτή την κατάσταση που είμαι τώρα, αλλά θέλω να μπαίνω ίντερνετ 1 ώρα την μέρα περίπου.. έτσι λοιπόν άκουσα σε μία διαφήμιση τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού.. "αποκτήστε πρόσβαση στο ίντερνετ απο που κι αν βρίσκεσαι μόνο με αστική χρέωση, γράψε username(δίνει)password(πάλι δίνει) και αριθμό κλήσης 8012000200" δοκίμασα 1-2 φορές.. αλλά φοβάμαι μήπως μου έρθει κάνας φουσκωμένος λογαριασμός.. υπάρχει περίπτωση?
wiz@rd21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ που χρησιμοποίησα κάτι παρόμοιο για λίγο καιρό δεν πρόσεξα κάτι...
typhoon031 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Αστική χρέωση σημαίνει πολλαπλάσια χρέωση από αυτή για internet.
Slay Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 koinos 1 monada to lepto kai oxi 6 h 12 monades thn ora poy exei to epak.
dim_b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Με αστική χρέωση, γιά μια ώρα την ημέρα θα πληρώνεις περίπου 110 ευρώ το δίμηνο (60 μονάδες/ώρα x 60 ημέρες x 0,026 ευρώ+ΦΠΑ). Με χρέωση ΕΠΑΚ θα πληρώνεις περίπου 26 ευρώ γιά χρήση από 8πμ-10μμ (περίπου 14 μονάδες/ώρα) και 13 ευρώ γιά χρήση από 10μμ-8πμ (περίπου 7 μονάδες/ώρα). Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλεις να κάνεις συνδρομή;
deathlok Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 pigene se ena periptero kai pare mia karta internet einai idaniki lisi gia esena(poli ftini)
kSiS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Με αστική χρέωση, γιά μια ώρα την ημέρα θα πληρώνεις περίπου 110 ευρώ το δίμηνο (60 μονάδες/ώρα x 60 ημέρες x 0,026 ευρώ+ΦΠΑ).Με χρέωση ΕΠΑΚ θα πληρώνεις περίπου 26 ευρώ γιά χρήση από 8πμ-10μμ (περίπου 14 μονάδες/ώρα) και 13 ευρώ γιά χρήση από 10μμ-8πμ (περίπου 7 μονάδες/ώρα). shit... αποσύνδεση αμέσως τώρα... pigene se ena periptero kai pare mia karta internet einai idaniki lisi gia esena(poli ftini) κάθε φορά που παίρνω κάρτα ξέρωντας οτι έχω προπληρωμένο ίντερνετ μπορεί να εξαφανίσω τις ώρες μέσα σε 2 μέρες .. και δεν λέει..
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 skeftikes pote na pareis kamia karta ton 20 oron pou ine gia 6 mines.na kaneis koumanto poso tha mpeneis.allios pare karta ton 20 euro gia ena mina.i forthnet exei prosfora diplasio xrono stis kartes.o enas minas 2 mines oi 20 ores 40 ores.axizei.
kSiS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 ε σίγουρα θα καταλήξω στις κάρτες... αφού άλλη λύση δεν υπάρχει..
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 ε σίγουρα θα καταλήξω στις κάρτες... αφού άλλη λύση δεν υπάρχει.. iparxei lisi.den mpeneis internet. :oops:
GIANNISPATRA Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 ρε σεις αυτά είναι για άτομα που δεν μπαίνουν πολύ στο νετ τώρα γιατί να μην πας σε ένα net cafe και θα πληρώσεις τα ίδια λεφτά και θα σερφάρεισ καλύτερα και θα κατεβάσεις ότι γουστάρεις
pp6210 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μία ακόμα λύση είναι η εξής: Ψάξε στο άμεσο οικογενειακό σου κύκλο μεγαλύτερης ηλικίας (μπαμπάς, θείοι κτλ) για κάποιον που έχει vodafone 120 ή μεγαλύτερο, και ζήτα τους να σου δώσουν το free internet τους - πρέπει να πάρουν τλφ στο 13830 να ζητήσουν ενεργοποίηση, και εσυ μετά πας στην σελίδα της panafonet και κάνεις εγγραφή. Ελπίζω να βρεις κάποιον...
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 ρε σεις αυτά είναι για άτομα που δεν μπαίνουν πολύ στο νετ τώρα γιατί να μην πας σε ένα net cafe και θα πληρώσεις τα ίδια λεφτά και θα σερφάρεισ καλύτερα και θα κατεβάσεις ότι γουστάρεις kai tha pieis kai tin portokalada sou parea me tin omorfi servitora.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 skeftikes pote na pareis kamia karta ton 20 oron pou ine gia 6 mines.na kaneis koumanto poso tha mpeneis.allios pare karta ton 20 euro gia ena mina.i forthnet exei prosfora diplasio xrono stis kartes.o enas minas 2 mines oi 20 ores 40 ores.axizei. Αυτο ακριβως κανω κι εγω και εχω βρει την υγεια μου. Λιγο δυσκολο να τη βρεις ομως.
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 skeftikes pote na pareis kamia karta ton 20 oron pou ine gia 6 mines.na kaneis koumanto poso tha mpeneis.allios pare karta ton 20 euro gia ena mina.i forthnet exei prosfora diplasio xrono stis kartes.o enas minas 2 mines oi 20 ores 40 ores.axizei. Αυτο ακριβως κανω κι εγω και εχω βρει την υγεια μου. Λιγο δυσκολο να τη βρεις ομως. mia diorthosi .den einai diskolo na breis tetoia karta.perneis mia opiadipote karta tis forthnet kai kerdizeis ton epipleon xrono analogos pote tha tin kaneis energopoiisi.den exei simasia an exeis parei tin karta prin 2 xronia.to basiko einai na exei energopoiithei ston sosto xrono.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.