Προς το περιεχόμενο

karta tv/fm

takis17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

einai annoikto file...exei to sxima tou remote control. patwntas to mou vgazei 3 epiloges. wintv wintv2k kai radio. patwntas ena apo afta mou annoige oti i8ela. meta apla den annoige tpt kai eprepe na to kanw apo to shortcut. meta to update software/drivers mporw apo kei na xekinisw tin tv eite to radio alla oxi me to tilexiristirio. to paraxeno einai pws to radiofwno xekina alla oxi i tv

Δημοσ.
atyhos eisai file apo kypro tin pira kai malista tyxaia...epsahna kati f8ino kai grigora epidi viazomoun na er8w ellada gia spoudes kai den ipirxe opote pira aftin epidi mono afti ypirxe kai meta anakalipsa pws isws einai oti kalytero yparxei se afto to 8ema...dokimase se pouliadi isws i kana hondremporo olo kai kati 8a vreis aliws mesw net...

Άτυχος δε θα πει τίποτα... Από χονδρέμπορους έχω ξεκινήσει και δεν έχω βρει τίποτα ακόμη :( ... Ο δε Πουλιάδης έκανε μια φορά μια ομαδική παραγγελία, αλλά δεν πρόλαβα κανένα κομμάτι... Και τώρα ψάχνω σε κανένα μικρότερο κατάστημα, αλλιώς σκέφτομαι να την παραγγείλω και από το εξωτερικό...

Δημοσ.
einai annoikto file...exei to sxima tou remote control. patwntas to mou vgazei 3 epiloges. wintv wintv2k kai radio. patwntas ena apo afta mou annoige oti i8ela. meta apla den annoige tpt kai eprepe na to kanw apo to shortcut. meta to update software/drivers mporw apo kei na xekinisw tin tv eite to radio alla oxi me to tilexiristirio. to paraxeno einai pws to radiofwno xekina alla oxi i tv

Ελπίζω να έχεις κατεβάσει το προγραμματάκι που έχω φτιάξει, και ρυθμίζει το τηλεχειρηστήριο της Hauppauge, να δουλεύει και με όλα τα άλλα προγράμματα που έχεις στο pc. Παρεπιπτόντως, με το πρόγραμμα της Hauppauge, δεν έχω πολύ καλή ποιότητα και γι'αυτό χρησιμοποιώ το DScaler.

http://members.lycos.co.uk/ajimp/ και κατεβάζεις το WinTVIR

Δημοσ.

sorry gia tin asxeti erotisi mou efere enas filos ena usb tv tuner modelo kw-tvusb506rf kai den mporo na vro pouthena drivers software . pantos to pc to exei anagnorisei os (sto device manager ) usb human interface

kamia voitheia ???

Δημοσ.
Δημοσ.

Έχεις περισσότερες πληροφορίες; Τα προγράμματα που ξέρω ότι ξεκλειδώνουν το filmnet λειτουργούν μόνο για κάρτες που βασίζονται στο ολοκληρωμένο κύκλωμα bt878.

Και τι είναι αυτό οι filmnet 3; Κάποιο που ξέρω με κάποιο άλλο όνομα πιθανώς; Δεν υπάρχει στα downloads του insomnia; To Filmnet Pack 3 πιθανώς που βρίσκεται εδω; http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=44

Πήγες στο site του insomnia στην αρχική σελίδα; http://www.insomnia.gr, δεν είναι το forun μόνο ξέρεις... Στο τμήμα " Κεντρικό Mενού" θα βρεις το link "files" κι εκει αυτό που αναφέρω παραπάνω, συν πολλά ακόμα χρήσιμα.

Δημοσ.

Την δοκίμασες και δεν δουλεύει; Έβαλες σαν σύστημα λήψης το PAL-B; Η αν δεν σου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξεις σύστημα, διάλεξε σαν χώρα τη Γερμανία ή το Βέλγιο.

Δημοσ.

Ζήλεψα και θέλω και εγώ κάρτα τέτοια :P

Θέλω να πιάνει και ράδιο όμως όχι μόνο τηλεόραση.

Προφανός καταλήγω στην HAUPPAUGE WINTV PCI FM τι λέτε καλή δεν είναι αυτή;

Είδα όμως στο e-shop και κάτι άλλες όπως η PROLINK PLAY TV MPEG2 που για την τιμή της δείχνει να κάνει αρκετά.

Είδα έχει και αρκετές το πλαίσιο όπως η AVERMEDIA AVER TV GO 007 FM αυτές τι λένε ξέρετε; Είναι τίποτα της προκοπής;

Αυτό που θέλω από την κάρτα είναι να βλέπω λίγη τηλεόραση σε όσο γίνεται καλύτερη ποιότητα και φυσικά ραδιόφωνο και φυσικά να αποφύγω την αγορά των αντίστοιχων πραγματικών συσκευών.

Επίσης θέλω να έχω την επιλογή να γράψω ας πούμε μια εκπομπή σε κάποιο φορμάτ που να ελαχιστοποιεί τον χώρο αν και από ότι είδα όλες δίνουν αυτή τη δυνατότητα.

Η κάρτα θα μπεί σε λιγάκι παλιό υπολογιστή στα 667mhz .

Δεν πιστεύω να την πειράζει εεεε!!!! :wink:

Απο αυτές που γράφω παραπάνω ξέρετε αν μπορείς να δείς και filmnet; Αν και δεν με πολυενδιαφέρει αυτό καλό θα ήταν αν γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...