Προς το περιεχόμενο

Trofodotiko Problem

man_with_no_name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O ipologistis filou ta eftise. Allazo kalodio trofodosias . Allazo mprizes . To kseskonisa pou eixe piasei dio xronon mpixla. Tipota. Otan bgazo kai bazo to reuma dixnei na anabei gia poli ligo kai meta kleinei . Bgazo ta cdroms kai tous sklirous afino mono ta trofodotika kai tipota. Ebgala tin mpataria tis motherboard tipota.

Iparxei tipota allo na kano gia na elekso an exei peiraxtei ektos apo to kameno trofodotiko??????

An den exeis perasei pote trofodotiko perniete eukola? Hardware empeiria megali alla oxi me trofodotika :S

Δημοσ.
Allazo kalodio trofodosias . Allazo mprizes . To kseskonisa pou eixe piasei dio xronon mpixla. Tipota. Otan bgazo kai bazo to reuma dixnei na anabei gia poli ligo kai meta kleinei .

Τι εννοείς δείχνει να ανάβει και κλείνει?

Πάντως, γενικότερα...

-> είτε κάηκε μόνο το τροφοδοτικό,

-> είτε αυτό και περισσότερα, μπορεί και όλα

-> είτε κάποιο άλλο υποσύστημα, που μπλοκάρει το ξεκίνημα.

Ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις τα υποσυστήματα είναι να τα βάλεις σε άλλο PC, και το να αλλάξεις τροφοδοτικό, εφόσον αυτό φταίει, είναι 4 βίδες από πίσω και 2 καλώδια (24pin και 4pin) για τις περισσότερες μητρικές, 3 για κάποιες παλιότερες.

Δημοσ.

Basika patas to koumpi kai den kanei tipota. Otan bgazo teleios to kalodio kai to ksanabazo . Anoigei ligo to fotaki kai svinei me tin mia . Paei na kounithei ligo to anemistiraki kai papala :S . Mono i dokimi se allo sistima mas sozei ontos .

Δημοσ.

file niko to idio problhma eixa kai egw kai eixa karafliasei.

http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=403344

telika eftaige to trofodotiko.eixe figei ena pin apo to 12avolto, sigkekrimena h geiwsh.

i diadikasia tou na allaxtei trofodotiko einai gelia.

kai egw prwth fora to ekana prin merikes meres.

3ebidwneis 4 bides, to allazeis kai bidwneis 4 bides.

end of story.sti kiriolexia toso aplo einai.

pira apo computer city ena no-name me 30 eyrw 400ari. mia xara kanei douleia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...