insomniac_new Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 poio katatopistikoteri perigrafi game den exw ksanadiavasei.chill eisai MEGAS toxw paiksei to 1o game kai hdh pira mia geusi apo esena.Poly kali h perilipsi.Kai pali mpravo!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Maista...opote na ne kala o theios...its out... p.s. kala to gamespot oti na ne leme...
john2gr Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2006 Στο http://www.gamers.gr (δεν ήθελα να κάνω spam αλλά δεν ξέρω άλλο site με review του) μπορείτε να βρείτε και review του παιχνιδιού
doc1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πολύ καλό το παιχνιδάκι!! Πολύ καλό και ατμοσφαιρικό σενάριο! Σε καθηλώνει όσο το προχωράς. Τα loading times είναι μεγάλα αλλά έχω και έναν ταπεινό Athlon2400+... Πιστεύω θέλει ένα πολύ γερό επεξεργαστή για να δείξει και όχι τόσο κάρτα γραφικών (έχω μια GF6800) Βρίσκομαι προς το τέλος του πιστεύω. Τα combo actions είναι αρκετά δύσκολα αλλά απαραίτητα στο τέλος γιατί πολλές φορές βρίσκεσαι με το περίστροφο στον κρόταφο από μια ομάδα κακών και καλείσαι να τους καθαρίσεις σε κλάσματα δευτερολ. πράγμα αδύνατο με το χειροκίνητο shooting. Πολύ χρήσιμη και η εναλλαγή από 2D σε 3D και πραγματικά το ένα συμπληρώνει το άλλο. Κάποιες ενέργειες γινονται καλύτερα σε 3d περιβάλλον και κάποιες σε 2d. Δεν ξέρω αλλά εμένα με έχει συναρπάσει! Βάζει το μυαλό σου να σκεφτεί. Το συστήνω ανεπιφύλακτα! EDIT: Το τελείωσα! Συγκλονιστικό finale όπου για να απελευθερώσεις την Kate που είναι περικυκλωμένη από καμια 10αρια με το πιστόλι στον κρόταφο έτοιμοι να πυροβολήσουν αν ακούσουν οτιδήποτε σε αντιδιαμετρικές θέσεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις σχεδον όλη την ομάδα με συντονισμένες κινήσεις και combo actions! Δεν υπάρχει πουθενά η λύση στο internet και με δυσκόλεψε αρκετά! Γϊνεται πάντως και "άνοιγμα" και για την 3η συνέχεια της σειράς! (ελπίζω όχι σε άλλα 5χρονια...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.