panos78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Τελαιυταία νέα από ATARI Ελλάς: Το παιχνίδι θα βγει στην αγορά στις 31 Μαρτίου 2006. Οι απαιτήσεις που θα έχει το παιχνίδι είναι: Λειτουργικό σύστημα: Windows XP DirectX: DirectX 9 CPU: 2.5 GHZ CPU RAM: 512 MB Διαθέσιμος χώρος στο σκληρό δίσκο: 1,8 GB απαιτείται Video: 128 MB RAM και συμβατό DirectXtm,GeForce 6 ή νεότερο, ATI Radeon 9600 ή καλύτερο Ήχος: DirectXtm 3D Sound συμβατή Περιφεριακά: Πληκτρολόγιο, Ποντίκι
kapamarou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 ade na doume toso kairo perimenoume !!!!!!!!
panos78 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2006 Σύμφωνα με αυτά που έχουν διαρεύσει, φαίνεται ότι μάλλον άξιζε η αναμονή. Αν και η τόοοοσο μεγάλη αναμονή, δεν οφείλεται τόσο στην κατασκευάστρια εταιρεία (Spellbound) όσο στον διανομέα (ΑΤΑRI). Παρόλα αυτά η τωρινή σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών, έγινε από εντελώς νέα βάση. και ελπίζω η ανάπτυξη του παιχνιδιού να γίνει ομολά από εδώ και πέρα!
panos78 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Επιτέλους δημοσιεύτηκε η επίσημη σελίδα τπου παιχνιδιού: http://www.desperados2.com Αναμένεται το παιχνίδι μέσα στο μήνα. Λένε κάτι και για demo. :-P :razz: :smile:
chill Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Επιτέλους αφού μας σκοτώσαν το commando, ας ελπίσουμε ο Κούπερ να μας αποζημιώσει!!!!! Εγώ τουλάχιστον προτιμώ το σκηνικό της άγριας δύσης από αυτό το ww2!
polaki Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2006 Αρα δηλαδή αυτα περι 31 Μαρτιου ηταν φούμαρα! Δεν πειράζει, αντε αρκεί να αξίζει. Το πρωτο μου αρεσε, αλλα δεν εκοβα και φλέβες!
privateer Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Desperados 2 Demo Atari has released a playable demo (396MB) for Desperados 2: Cooper's Revenge, allowing you to try out the 3D action shooter sequel in the works at Spellbound. This demo contains a portion of the Eagle's Nest mission http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=Desperados_Demo_US.zip
N1ghtW0lf Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 κατεβασα το demo, το εβαλα και επαιξα λιγακι, φαινεται πολυ καλο και προσεγμενο παιχνιδακι, αλλα εμενα αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι οι χαρακτηρες πλεον ειναι πολυ μεγαλοι σε σχεση με τον χαρτη και οταν εισαι "ιν γκειμ" το οπτικο πεδιο που εχεις ειναι πολυ μικρο σε σχεση με το 1ο παιχνιδι που ειχες μεγαλυτερο πεδιο, εψαξα να βρω τιποτα στους χειρισμους αλλα δεν βρηκα...
panos78 Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2006 Το ότι οι χαρακτήρες είναι μεγάλοι άλλαξε την εστίαση με τα + και -. Στην προβολή 3ου προσώπου δεν υπήρχε στο D1 οπότε δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε. Για την αλλαγή σε αυτή την προβολή του οπτικού πεδίο τουλάχιστον στην demo έκδοση δεν υπάρχει η δυνατότητα να μεγαλώσει. Ίσως να δίνουν αυτή τη δυνατότητα στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού αλλά αφού έχουμε και την ισομετρική προβολή εμένα τουλάχιστο δεν μου χρειάζεται. Το παιχνίδι παίζεται με συνδυασμό και των δύο προβολών όχι με μόνο μια από τις δύο.
bakxaf Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 poia i diafora ton 2.35G kai 4.37G? eiparxoun 2 ekdoseis?
TH_boy_20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 re paidia ti einai auta pou lete to paixnidi exei kukloforisei kanonika shmera perasa apo to plaisio kai to eixe. Trekste na to parete!!!
chill Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Λοιπόν τσίμπισα το παιχνιδάκι. Λιτή συσκευασία καμια σχέση με τα άλλα παιχνίδια της Atarti που είχα αγοράσει (Act Of War, Pirates) βιβλιαράκι της πλάκας κλπ. Στα του παιχνιδιού. Με το σύστημα της υπογραφής το παιχνίδι δεν τρέχει ομαλά σε 1024x768. Σπάσιμο γραφικών καθε τρείς και λίγο. Όταν δε προσπαθείς να πάρεις μια γεύση από όλο τον χάρτη....Ο ΛΑ ΛΑ. Οι animated σκηνές του παιχνιδιού είναι μέτριες, το ίδιο και οι ομιλίες καθώς και ο ήχος. Τα γραφικά είναι κάπως λεπτομερή αλλά και πάλι δεν ενθουσιάζουν. Ο χειρισμός έχει τα προβληματάκια και απαιτεί λίγο χρόνο για την εκμάθηση του. Τα loading screens είναι τραγικάααααα, μιλάμε για κανα λεπτό. Το μόνο ατού είναι το πέρασμα από strategy view σε 3rd person το οποίο βρήκα αρκετά καλό. Έχω και το πρώτο μέρος της σειράς γνήσιο (είχε βγει τέτοια περίοδο προ 5ετίας) και πήρα και αυτό, ελπίζω στην συνέχεια να φανεί αντάξιο του εκπληκτικού πρώτου μέρους γιατί αλλιώς θα κλαίω τα 50 ευρώ. Το 2001 με 9900δρχ έπαιρνες original το πρώτο σήμερα 17000δρχ γι'αυτό. Απλά μια διαπίστωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.