Cue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Κάνω παραγγελία οn-line το προηγούμενο Σάββατο αν θυμάμαι καλά από γνωστό μαγαζί. Ορίζω αγορά με 3 δόσεις (προσοχή εδώ). Πέρνω μια ειδοποίηση όλη κι όλη στο email σχετικά με το τι αγόρασα, την ποσότητα και το ποσό καθαρό και με ΦΠΑ. (καμία αναφορά για δόσεις). Τρίτη (30/11) πέρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται αφού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση τηλεφωνικώς (στο site το functionality είναι μηδαμινό). Μιλάω με έναν κύριο ο οποίος με ενημερώνει πως υπάρχει έλλειψη και πως τα περιμένουν μέσα σε 1 βδομάδα. Σήμερα ξαναπέρνω τηλ αφού και πάλι δεν ενημερώθηκα για το τι έγινε τλκ με την παραγγελία. -Καλησπέρα, έχω κάνει μια παραγελλία και πήρα να δω που βρισκόμαστε μιας και δε με έχετε ενημερώσει. -Μισό μα δω. Α ναι, προσπάθησα να σας πάρω τηλέφωνο αλλά δε σας βρήκα -Πότε?! -Την Τρίτη 30/11 -Μα τότε σας πήρα εγώ τηλέφωνο! Και μου είπατε πως μέσα σε μια βδομάδα θα είναι διαθέσιμο. -Ναι μάλιστα, το έχουμε εδώ. Να σας το στείλουμε? -Ε τι να το κάνετε? Να το κρατήσετε εκεί? (DUH!!!!!!!!!!) -Το ποσό είναι xxx. -Σε δόσεις... -Μισό λεπτό να υπολογίσω τον τόκο -Μα στο site σας δεν αναφέρετε τπτ για τόκο!!! -Ναι ξέρετε δε το αναφέρουμε γιατί μερικά laptops να δίνουμε με άτοκες δόσεις (καράφλιασμα). Απ'ότι βλέπω έχετε δηλώσει παραλαβή από το κατάστημα Ηρακλείου. Μισό λεπτό να δω αν το έχουνε εκεί. Χμ...δε το έχουνε άρα θα το στείλουμε μέσω ΕΛΤΑ και θα σας έρθει την Τετάρτη. (που να μην έλεγα και παραλαβή από το κατάστημα) -Τετάρτη είπατε? Συγνώμη αλλά στο site σας αναφέρετε πως έχετε 24ώρη αποστολή σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα δωρεάν. -Ναι ξέρετε είναι για την Αττική μόνο -Μα αναφέρετε για όλη την Ελλάδα! -Ναι αλλά ξέρετε άμα μπλέκουνε τα ΕΛΤΑ .... πάντως η αποστολή είναι δωρεάν! -.... THE END
ekkli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 κατάστημα? δεν ρωτάω για να γίνω κακός και να αρχίσω να λέω τι βλάκες είναι, αλλά για να ξέρω τι να αποφεύγω. νομίζω ότι εφ'όσον ο διάλογος είναι πραγματικός και τα γράφουν ΕΤΣΙ όπως γράφεις στο σάιτ τους, τους αξίζει να γίνουν λίγο ρόμπες.
Founes Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 gia pes mas kai poio shop einai auto me tin kali exipiretisi....
k_w_t Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Paraggelia mesw internet kai katastima sto hrakleio mallon to Plaisio 8a einai!
greekparot Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Paidia to PLAISIO einai 100%. Ta idia me kanane kai emena prin 1 mina. Den me pirane tilef. gia epivebaiosi. Apla ir8e mono ena email. Tous pira ego kai tous rotisa. Ta stelnoun me ELTA COURIER porta-porta xoris xreosi. Malista ebala i apodiksei na kopei stin arxiki diey8insi kai apostoli tou dematos na ginei se alli diey8insi (kai se alli polh) kai aytoi to stilane stin proti diey8insi! Einai a8lioi. Me pire i Mitera mou til. kai mou leei einai edo i courier kai exei ena dema antikataboli. Tis leo stilto piso! Tous pira tilef. tous ksexesa kai tous leo oti kanate la8os dieyi8insi apostolis, kai mou lene axxx nai malon egine la8os apo ton ypallilo. Molis er8ei to paketo stin etaireia mas 8a to ksanapaketaroume kai 8a sas to ksanasteiloume sti sosti diey8insi. Tespa.. to pira to paketo. Alla poli taleporia re paidia.
andrip Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Πράγματι πλαίσιο δεν πολυεμπιστεύομαι. ΑΛΛΑ! Πρέπει να ομολογήσω το εξής: Παρήγγειλα απο το site τους ένα ADSL in a box. Περνανε δύο μέρες και τα λεφτά δεν έχουν φύγει απο την πιστωτική. Εν τω μεταξύ βλέπω το adsl in a box σε ενα μαγαζί δίπλα στο σπίτι μου που δεν το είχε πριν. Πέρνω τηλέφωνο στο πλαίσιο δίνω τον κωδικό και μου λέει πράγματι η παραγγελία δεν έχει φύγει. Του λέω αν γίνεται να την ακυρώσω και μου λέει βεβαίως. Οπότε το πήρα απο το μαγαζί δίπλα μου. Μου ακυρώσαν την παραγγελία χωρίς πολλά πολλά... οπότε απο αυτό δεν έχω παράπονο ΥΓ1: Μπορεί να ναι ασχετο αλλα το λέω ΥΓ2: Κι εσυ βρε παιδί μου τόσα ελληνικά eshops υπάρχουν πλαίσιο προτίμησες;;; :shock; εκτός αν δεν υπήρχε πουθενα αλλού αυτό που πήρες
Cue Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 εκτός αν δεν υπήρχε πουθενα αλλού αυτό που πήρες
red30 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 εκτός αν δεν υπήρχε πουθενα αλλού αυτό που πήρες Τωρα για να ανάψω φωτιες: ΑΥΤΑ να βλέπει το eshop.gr να ανοίξει λίγο τη λίστα με τα προιοντα του και να κερδίσει μέρος απο την αγορά. Γιατι απο τιμές ειναι πολυ οκ' date=' αλλα απο προιόντα πάσχει... Και φυσικά τα παραπάνω παρατράγουδα της εξυπηρέτησης (τυπου Πλαισιο κτλ) δεν υπάρχουν. Καμια φορά βεβαια τους πιάνει το [b']Ελληνικό[/b] τους και τα φορτώνουν κι αυτοι στον πλάτανο & κανεις 5 μέρες να παρεις ενα μελάνι, τελος πάντων....
AbreLosOjos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Παρήγγειλα κι εγώ ένα δίσκο seagate που δεν τον είχε το e-shop από το ΠΛΑΙΣΙΟ και: α) ο δίσκος ήταν τελείως χύμα μόνο μέσα στο διαφανές-ασημί σακουλάκι και μέσα σε ένα χαρτόκουτο που έκοβε βόλτες προς όλες τις κατευθύνσεις β) ενώ στο site γράφει: "Το Πλαίσιο αναλαμβάνει να σας στείλει την παραγγελία σας χωρίς χρέωση μέσα σε 24 ώρες για κάθε παραγγελία άνω των € 45.00 για όλη την Ελλάδα" χρειάστηκε να δώσω και 6.5 Ευρώ για το "Πόρτα-Πόρτα" των ΕΛΤΑ. Αν είχα δει το παρόν topic νωρίτερα, τουλάχιστον θα ήμουν προετοιμασμένος...
Melven Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 -Ναι ξέρετε είναι για την Αττική μόνο -Μα αναφέρετε για όλη την Ελλάδα! -Ναι αλλά ξέρετε άμα μπλέκουνε τα ΕΛΤΑ .... πάντως η αποστολή είναι δωρεάν! -.... akoma gelaw apla de pezomaste se ayto to topo re gmt pantos opote einai na parw apo plaisio paw kai to pernw apo ekei giati skeftomai oti de ftanei pou kai apo to magazi otan pas exei provlimata...pou na mplekeis kai online.
Founes Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 pantos paidia emena to e-shop mou exei ferthei apsoga... meta apo 5 paragelies pou exw kanei einai ola pasoga...
andrip Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 και με την ανανέωση στο site τους έχουν αυξήσει την ποικιλία των προϊόντων παααααααρα πολύ. Ψήφος κι απο μένα
nk_surfer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Polloi vlepw exoun parapona apo to Plaisio !!! Arage akouei kanenas toy Plaisiou (oxi pwlhths, kana stelexos) ?????? To Plaisio htan kalo stis arxes toy pou h agora plhroforikhs htan poly periorismenh, kai etsi eftiakse onoma kai dhmioyrghse kai pelates.....An omws synexisei thn shmerinh politikh, gia poso akoma 8a zhsei ???? O antagwnismos pleon einai sklhros kai oi pelates ektos apo kales times zhtoyn kai kalo kai ypey8hno customer service, eite milame gia online agores eite apo to katasthma.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.