sdoup Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 yparxei dinatotita na exo grigoro internet xoris na exo grammh ote? ektos apo gprs pou einai panakrivou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 νομίζω όχι, ακόμα κ το δορυφορικό χρειάζεται μια pstn για upload. αν σφάλω, ας γράψει κάποιος που ξερει πιο πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Ο μόνος τρόπος είναι με γραμμή από Vivodi ή Telepassport, αλλά και σε αυτές μεσολαβεί ο ΟΤΕ. Απλά δεν έρχεσαι εσύ καθόλου σε έπαφη με τον ΟΤΕ γιατί η γραμμή μισθώνεται από την εταιρία γιά λογαριασμό της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ για παράδειγμα έχω ADSL 384 Vivodi, με νούμερο της Vivodi και 2,5 ώρες δωρεάν τηλέφωνο το μήνα, 60 ευρά, χωρίς να έχω καμία απολύτως επαφή με ΟΤΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 ti lei telikaq i vivodi giati palia akouga diafora kaka sti taxitita kai sti statherotita Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Τον πρώτο μήνα 40 full τον δεύτερο κάπου στα 30. Γενικά πολύ ευχαριστιμένος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdoup Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 to thema einai oti ekei pou thelw na valw tilefono den exei ftasei o ote,kai thelo grigoro net giati tha einai "eksipno spiti" gia e3 apostasews parakolouthhisi ktl... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.