Προς το περιεχόμενο

Παραμόρφωση σε Creative Inspire T5900 5.1

soko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα τα Τ5900 πριν 1-2 μέρες τα οποία έχουν ολόιδια χαρακτηριστικά και εμφάνιση με τα Τ5400, δεν πρέπει να υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφορά και παρατηρώ κάποια προβληματάκια όταν ακούω μουσική. Στα DVD και στα παιχνίδια όσο έχω προλάβει να τα δοκιμάσω δεν έχω παράπονο ok, αλλά στα mp3 τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά. Καταρχάς δεν είναι όσο δυνατά τα περίμενα, και τέρμα να τα βάλω δεν είναι ότι ξεκουφαίνουν κιόλας, χαλαρά, το στερεοφωνικό μου είναι μόνο 2Χ15W και έτσι και το βάλω τέρμα γκρεμίζεται το δωμάτιο. Τα Τ5900 έχουν δορυφόρους 8W, κεντρικό 20W και subwoofer 22W. Το θέμα τελοσπάντων είναι ότι στις υψηλές συχνότητες χωρίς το volume να είναι υπερβολικά αυξημένο και παρόλο που οι μπροστινοί δορυφόροι έχουν tweeters τα ηχεία τρίζουν... Αν πχ. βγάλει κάνα ουρλιαχτό η Bjork ή η τραγουδίστρια των Dead Can Dance τρίζει το σύμπαν...

Θα ήθελα να ακούσω τις εντυπώσεις αυτών που έχουν τα Τ5900 ή τα Τ5400 όσον αφορά τα τριξίματα και την ένταση που έχουν.

Έχω κοιτάξει γενικά ρυθμίσεις equalizer, plugin κλπ. και δεν φταίει κάτι τέτοιο, και ξέχασα, έχω μια Audigy ES.

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια κι εδω φιλε μου, τα 5900-7900 δεν ειναι ο,τι καλυτερο. Εχω τα inspire 7900 (ειναι τα 5900 + 2 πισω ηχεια) και πραγματικα στην αρχη νομιζα οτι εχουν προβλημα και ειναι τοσο χαμηλα. Μετα ειτε στρωσανε καπως (ισως θελουν τρωσιμο, δηλαδη τις πρωτες μερες να τα παιζεις χαμηλα) ειτε τα συνηθησα.

Παντως τα inspire 6600 που εχω δε συγκρινονται, ειτε σε ενταση ειτε σε ποιοτητα. Ειναι σαφως ανωτερα. Κουφο αν αναλογιστει κανεις οτι ειναι προγονος των 7900...

Δημοσ.

me ta t5400 pou exw se audigy 1 me drivers apo thn 2 den exw pote tetoio problhma.bebaia me tous dikous ths drivers eixe kalytero hxo alla kapoia stigmh stamathsan na pezoun ta pisw sta mp3 kai epeidh bariomoun na to psaxw ebala drivers apo thn 2 opu me to cmss kaneis oti ry8mish 8eleis.sigoura ayta ta hxeia den einai oti kalytero alla gia 80 eyro pou ekanan perysi mia xara einai.

Δημοσ.

Α, ok, απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάποιο ελάττωμα ή κάτι τέτοιο. Καλά δεν περίμενα και πολλά περισσότερα από ηχεία των 83€ απλά κάποιες φορές ο θόρυβος εμφανίζεται σε αρκετά χαμηλή ένταση.

Δημοσ.

Πήγα και άκουσα ενός γείτονα τα Inspire τα 5300, που είναι 6x5=30W οι δορυφόροι και 18W το subwoofer σύνολο 48W και εμένα 8x4+20+22 σύνολο 74W και ακουγόντουσαν αρκετά πιο δυνατά, στο max δηλαδή τα έβαζες με μεγάλη δυσκολία, σαν ποιότητα ήχου που είναι το πιο σημαντικό μου φάνηκαν χειρότερα αλλά είχαν πολύ ένταση..

Υπάρχει περίπτωση να παίζει κάποιο ελάττωμα με τα δικά μου? Το ψυρίζω λίγο τώρα στην αρχή για να μην το αφήσω και μια μέρα δω τα ίδια και ακούγονται 10 φορές καλύτερα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...