Προς το περιεχόμενο

τοπ κωμωδια "η μεγαλη αποφραξη "

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Τι έγινε,μας κλέψανε τις κουπαστές ? Όλο την μπερδεύω αυτή τη σκάλα δεν βρέθηκε κάνας πυροσβέστης να την πάρει!"

"Μα καλά ποιος είμαι ο Ρομπέν των Λαμπών?"

"-Εχεις μετωπικό πρόβλημα !

-Δηλαδή τι θέλετε να πείτε κ. Τρύφωνα?

-Έρχονται τα κύματα,σκάνε πάνω στα φυτά και ξαναγυρίζουν πίσω.Τι προσανατολισμό έχει το σπίτι?

-Ανατολικομεσημβρινό.

-Χάθηκε να μας πάρεις ένα τηλέφωνο πριν αγοράσεις σπίτι άνθρωπέ μου ?"

Τρελό παρακμιακό γέλιο.Την έχω δεί πάνω από 5 φορές την ταινία(να την κάνει ο Θεός...).

Δημοσ.

Καλές φάσεις έχει και η "Κλασική περίπτωση βλάβης" μία απ'αυτές είναι που πάει ο Τρύφωνας να ξεβουλώσει την τουαλέτα μιας χοντρής ξανθιάς και καταλήγει να βραχεί στο πρόσωπό της.

'' Αμάν κυρ Τρύφωνα μούσκεμα μ'έκανες, είναι και βρομόνερα ''

'' Δικά σου νερά είναι, σπλάχνα σου ''

Τη μεγάλη απόφραξη την έχω γράψει σε βιντεοκασσέτα και έκτοτε την έχω δει πολλές φορές.

" Άλλο ντάλα και άλλο της Παρασκευής το γάλα "

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Σόρρυ που ξεθάβω αλλά κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες σε DVD η "Μεγάλη απόφραξη",πωλείται κανονικά στα μαγαζιά 11-13 ευρώ,Εγώ την αγόρασα 12 ευρώ,ποιότητα εικόνας πάρα πολύ καλή...

Δημοσ.

Στο μηχανάκι το 50αρι ο Τσάκονας με το βοηθό του, τρακάρουν και πεφτουν κάτω. Ο Τσάκονας βρίζει τον βοηθό, ο οποίος του απαντάει "ε αφεντικό αφού εσύ οδηγάς..."

-"Εγώ οδηγάω εγώ θα βλέπω;"

Δημοσ.

Απλώς σε αναγκάζει να κλαίς από τα γέλια. Ο Τσάκωνας δεν χρειάζεται ουτε καν να μιλάει. Απλως βλέπεις την φάτσα του και σε πιάνει νευρικό.

Για να μην σας θυμήσω το Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα.

Τώρα για όσους δεν τους αρέσει τους αφηνουμε να γελάνε με τους μονόλογους του Λαζόπουλο ή το safe sex

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...