Nemo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 να υποθεσω οτι εχασε/του καταστραφηκε καποια καρτα οδηγιες και θελει καποιον να το σκαναρει η κατι τετοιο ????
Argkas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Καλα το καταλαβες Nemo. WaVe μπορεις να μου σκαναρεις το manual και μια καρτα (απο αυτες που σημειωνουμε) ;
Nemo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Argkas, επειδη πριν πεινασουν μαγειρευουν μπορουσες να παρεις μερικες καρτες να τις κολλησεις με διαφανες σελοτειπ σε μια λευκη κολλα και να βγαλεις αρκετες φωτοτυπιες ........ (αυτα καναμε πριν καμια δεκαετια τουλαχιστον γιατι στη συσκευασια το μπλοκ ειχε ελαχιστες θα κοιταξω στο παταρι να δω αν το εχω ακομα το επιτραπεζιο ..... BTW αντως δεν ειναι τιποτα σπουδαιο με ενα world να φτιαξεις μονος σου μια λιστα με τα ατομα ,τα οπλα και τα δωματια ειχε και μερικα κουτακια . Τωρα για τις οδηγιες στα αγγλικα τουλαχιστον δεν μπορει θα κυκλοφορουν στο νετ .
Argkas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε Nemo το παιχνιδι μου το ειχαν κανει δωρο παλια οταν ημουν Ουγγαρια, και οπως καταλαβαινεις και οι οδηγιες και οι καρτες ειναι στα ουγγρικα. Γι'αυτο και ψαχνω τις ελληνικες καρτες. Οσο για τις οδηγιες, θα κανω μια αναζητηση στο δικτυο μπας και τις βρω
Nemo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Argkas' date=' επειδη πριν πεινασουν μαγειρευουν μπορουσες να παρεις μερικες καρτες να τις κολλησεις με διαφανες σελοτειπ σε μια λευκη κολλα και να βγαλεις αρκετες φωτοτυπιες ........ [/quote'] οι υπολοιπες σελιδες του ενχειριδιου -manual ειναι εδω http://briefcase.pathfinder.gr/contents/dreamcas/29865o και θα παραμεινουν για καμια βδομαδα ....
WaVe Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Me prolaves Nemo Kalitera gia na min psaxnw apo to patari k to game
Nemo Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Me prolaves Nemo Kalitera gia na min psaxnw apo to patari k to game η καλη προθεση και μονο φτανει .... -edited-
Argkas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστω πολυ παιδια. Τα κατεβασα ηδη και παω για εκτυπωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.