aGka8l Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 exw ena deytero pcaki mikro kai to koybalaw ka8e fora pou paw sto xwrio m!epidi omws i o8oni ine kapws diskolo na metafer8ei pws ginete na ri8misw na ine energopiimeno to tv out sinexia?exw mia riva tnt 2 me tv out!ya na to kana tis ales fores eprepe na eixa kai mia o8oni kai na to energopoiousa kai meta edixne stin tv! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 nai apo oti ksero gia na einai energopoihmeno prepei na einai monima syndedemeno sthn thleorash diaforetika den "vlepei" to deytero device kai to apenergopoiei apo mono tou.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thcp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Με κάθε επιφύλαξη, φορτώνεις ένα TVTool (το 5.5 είναι αρκετό) και το βάζεις autostart με default στο TV. Οι Riva δεν σηκώνουν διπλή απεικόνιση... Από εκεί και πέρα, λογικά όταν έχεις συνδεδεμένο μόνο το RCA/SCART/SVHS χωρίς το μόνιτορ, θα παίξει μόνο του, θα βλέπεις και το bios δηλαδή. Υπ'οψιν, όχι μετά από reboot αλλά από shutdown. Επαναλαμβάνω, με κάθε επιφύλαξη! Εμένα έτσι θυμάμαι να μου γινόταν, τώρα μπορεί να κάνω και κανα λαθάκι και να μην χρειάζεται καν το TVTool αλλά να δηλωθεί η δεύτερη "οθόνη" δηλαδή η τηλεόραση. Υ.Γ. Το TVTool είναι shareware απο ό,τι θυμάμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 oi sigxrones kartes grafikwn ama de blepoune sindedemeno monitor bootaroune kateu8eian se tv-out. akoma kai to BIOS mporeis na doulepseis se tv mode. h dikia mou pou einai 9600XT to kanei eggyhmena. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω να πιστεύω ότι βρίσκομαι στα ότια του θέματος. Στο σπίτι μου έχω μία 9600SE με μόνιμα συνδεμένει την TFT (VGA οχι DVI) και την TV στο SVideo. Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Όταν ανοίγω το PC και μέχρι να φορτώσουν τα XP τα πάντα τα δείχνει στην τηλεώραση ασχέτως αν είναι ανοιχτή ή κλειστει. BIOS POST ακόμα κ το welcome screen το στέλνει στο TV-out. Υπάρχει κάποια λύση πέρα από την κλασσική απάντηση ξεσύνδεσε την τηλεώραση ???? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thcp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Καταρχάς τα ποστ αυτά πρέπει να γίνονται στο TV OUT FAQ, αλλά τέλοσπάντων... drm, το πρόβλημά σου (MAΛΛON!) έχει να κάνει με τη δήλωση στο bios, εκει που λέει AGP/PCI (boot priority). άλλαξέ το και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 drm' date='το πρόβλημά σου (MAΛΛON!) έχει να κάνει με τη δήλωση στο bios, εκει που λέει AGP/PCI (boot priority). άλλαξέ το και δες.[/quote'] Δε νομίζω. Αυτό στο BIOS, έχει να κάνει με την πρωταρχική επιλογή λειτουργίας, ανάμεσα σε AGP και PCI κάρτα γραφικών, εγκατεστημένες στον υπολογιστή, και όχι ανάμεσα σε monitor και tv-out μιας κάρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 to TVTool xserei kapios apo p mporei na to vrw?apo to google asxoli8ika ligo alla tpt~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thcp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 aGka8l : http://tvtool.info/ capthookb : Καταρχάς, τώρα παρατήρησα ότι είναι ΑΤΙ και όχι NVidia... Δεν έχω ασχοληθεί με ΑΤΙ, δεν ξέρω περισσότερα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, την πρόταση την έκανα (Εξ'ου και το ΜΑΛΛΟΝ) μπας και το bios της κάρτας συνεργάζεται ανάλογα με το bios της μητρικής. Υπόθεση ήταν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.