Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για τα hertz στην οθόνη

Athanassios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω μια 19αρα NEC οθόνη crt flat. και δουλεύει στα 60ΗΖ. μπορς να την ανεβασω μεσα απο τα windows πο ότι είδα μέχρι 85ηζ να το κάνω η θα την χαλαω, θα δω διαφορα και που? ταινίεσ πχ.

η καρτα που εχω ειναι παλία ΜΧ400 64ΜΒ.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Όσο λένε τα Windows μπορείς να την ανεβάσεις. Τουλάχιστον και γω σε μια Nec που έχω έχει από 60 εώς 85 και το χω στο 85. Διαφορά θα δεις εμφανή σε οτιδήποτε.

Δημοσ.

Ανάλυση και Mhz είναι αντιστρόφος ανάλογα(Ανεβάζεις αναλυση πέφτουν τα MHz)

Από 60MHz και κάτω το ανθρώπινο μάτι καταλαβαίνει τη διαφορά!

από 60 και πάνω γίνετε πιο ξεκούραστη η οθόνη αλλα δεν θα δεις κάτι διαφορετικό!

Αν στην Χ ανάλυση η οθόνη σου βγάζει 85MHz τοτε ρύθμισέ την εκει και θα είσαι μια χαρά,αλλά σε καμία περίπτωση μην την αφήσεις στα 60MHz(Ακόμα δε σου βγήκαν τα μάτια??????)

Δημοσ.

Βασικα απο 60 Ηz κ κατω καταλαβαινεις διαφορα.Τα MHz ειναι τεραστια συχνοτητα.60*10^6 Ηz το δευτερολεπτο.Anyway.Οσο μεγαλυτερα τα Hz τοσο καλυτερα για το ματι σου.Μην ανησυχεις αν στην αρχη ζαλιζεσαι,θα συνηθησεις.Εγω οταν αλλαξα οθονη(ειχα μια 14 ιντσων βγαλε τα περιθωρια 12,στα 60 Hz) επαθα πλακα.Οταν γυρισα για λιγο στην παλια οθονη επαθα χειροτερη πλακα γιατι δεν μπορουσα να κατσω μπροστα στο pc.85 Hz ειναι καλα.Παραπανω ακομη καλυτερα.

Τα σεβη μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...