Προς το περιεχόμενο

XBOX και κάρτα δικτύου

capthookb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές, πήρε ένας φίλος, ένα XBOX.

Το αυθεντικό παιχνίδι που είχε μέσα, δεν το διαβάζει, βγάζει μύνημα πως είναι βρώμικο ή όχι αυθεντικό, ή κάτι τέτοιο. Ένα άλλο παιχνίδι που νοικιασε από το DVDClub έπαιξε κανονικά.

Καλά, ας πούμε πως ήταν ελαττωματικό το DVD. Συνδέσαμε, με ένα crossover καλώδιο, το PC με το XBOX, όχι ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι, αλλά έτσι για την εμπειρία:)

Όμως αυτό που παρατηρήσαμε ήταν πως το ledακι της κάρτας δικτύου του XBOX δεν άναβε. Κανονικά δεν έπρεπε να ανάβει με το που συνέεται στο καλώδιο;

Υπάρχει περίπτωση να είναι ελλατωματικό το XBOX;

Δημοσ.

Δείτε μήπως το καλώδιο που βάλατε δεν δουλεύει. Κανονικά έπρεπε να ανάβει ένα πράσινο led συνέχεια και ένα κίτρινο όταν μετέφερε δεδομένα. Αν δεν γίνει τίποτα πάρτε την εγγύηση και πηγαίνετε στo service της MS.

Δημοσ.

Επισημαίνω πως δεν υπάρχει ούτε XBOX Live ούτε έχει προστεθεί κάποιο chip. Το καλώδιο δουλέυει, καθώς χρησιμοποιείται για τη σύνδεση 2 pc.

Μήπως είναι disabled η κάρτα δικτύου, και χρειάζεται το Live για να ενεργοποιηθεί;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω, πως συνήθως οι κάρτες δικτύου έχουν 2 led. Το ένα αναφέρεται ως link και ανάβει όταν συνδεθούν π.χ 2 υπολογιστές μεταξύ τους, ακόμα και χωρίς λειτουργικό (την ώρα που κάνουν boot οι υπολογιστές είναι αναμμένα). Το δεύτερο αναβοσβήνει όταν μεταφέρεις δεδομένα. Σωστά τα λέω;

Δημοσ.
Εγώ ξέρω, πως συνήθως οι κάρτες δικτύου έχουν 2 led. Το ένα αναφέρεται ως link και ανάβει όταν συνδεθούν π.χ 2 υπολογιστές μεταξύ τους, ακόμα και χωρίς λειτουργικό (την ώρα που κάνουν boot οι υπολογιστές είναι αναμμένα). Το δεύτερο αναβοσβήνει όταν μεταφέρεις δεδομένα. Σωστά τα λέω;

Σωστά τα λες όταν αναφέρεσαι σε link μεταξύ pc...

Για τις παιχνιδομηχανές ισχύει ότι πρώτα πρέπει να τρέξει το ειδικό software.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...