bad_freddy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα. Χτές εγκατέστησα το FIFA 2005 και έχω ενα πρόβλημα. Ενώ το παιχνίδι εγκαταστάθηκε και παίζει κανονικά στα μενού, μόλις μπώ σε κάποιο αγώνα, όλα τρεμοπαίζουν, βγάζει μαύρες γραμμές, δεν φαίνονται οι παίκτες κλπ. μετά όταν κάνω quit στο μενού σύνεχίζεται το τρεμόπαιγμα μέχρι να βγώ στα windows. Αφόυ κάνει την "ζημία" το fifa παίζω άλλα παιχνίδια (πχ. Rayman 3 που δοκίμασα) και μου κάνει τα ίδια. Αν κάνω restart και παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι πριν τρέξω το fifa τότε όλα καλά. Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό? Να σημειώσω οτι έχω AMD 2500+, 512 ram και Nvidia GeForce FX5600 (256 ram) με τους τελευταίους drivers (63.99) και directx 9.0c.
knightmare Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Dokimase na allakseis drivers kai na anebeis ligoulaki.Exw thn idia karta.Mhpws anebazei tpt treles 8ermokrasies kai ta paizei?
bad_freddy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δηλαδή εσένα σου παίζει κανονικά το FIFA? 1+ χρόνο που έχω τώρα το pc δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την κάρτα γραφικών ούτε την έχω πειράξει καθόλου... Απο drivers πέρα απο τους τελευταίους ποίους άλλους να βάλω?
reb00t Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Με τους 61.77 θα είσαι μια χαρα. Έχω δοκιμάσει όλους τους νέους beta τους Omega αλλά τίποτα ....
DJ_XLR8 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ναι βρε παιδιά, όλα καλά με τους 61.77 αλλά με το που έβαλα τους 66.93 μου κάνει τα προβλήματα που λέει ο bad_freddy. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.