ntountou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Τώρα, από ό,τι κατάλαβα, με την ενεργοποίηση του wireless adaptor, το σύστημα σέρνεται Όχι ακριβώς. Τώρα που έχω περασμένα τα XP Pro όταν κάνω εκκίνηση τον υπολογιστή, ΑΝ έχω κάνει προσθήκη κάποιου διαθέσιμου δικτύου τότε κολλάει για περίπου ένα λεπτό (στην αρχή). Αυτό συμβαίνει χωρίς καν να ενεργοποιήσω το wireless. Αν επιχειρήσω να ανταλλάξω δεδομένα τότε κάνει και πολύ αργό shutdown. Οπότε για να αποφύγω προς το παρών τα πρόβληματα δεν δημιουργώ κανένα διαθέσιμο δίκτυο, άρα δε χρησιμοποιώ καθόλου το wireless.. Προτείνω να κατεβάσεις ό' date='τι σχετικό με τον φορητό σου από την ιστιοσελίδα και να τα βάλεις με την σειρά προτεραιότητας (chipset, etc) [/quote'] Αυτά τα έχω από το cd των drivers που συνόδευε το laptop και φυσικά τα έχω όλα εγκατεστημένα Επίσης, τι φορητός είναι? Ούτε ενός έτους, Fuji με Centrino 1.4 ενσωματωμένο wireless κτλ... Το λειτουργικό που το συνοδεύει είναι win XP home + SP1 αλλά στα γερμανικά Αναφορά του προβλήματός σου στην σελίδα της εταιρίας ή στο helpdesk της ελληνικής αντιπροσωπείας... Τι να τους πω? Ότι δε δουλεύει σωστά με τα win XP Pro? Αφού το μηχάνημα πρέπει να έχει περασμένα τα Home. Άρα θα μου πούνε να αγοράσω τα ελληνικά Home και να ξεμπερδεύω. Τους πήρα και όντως μου είπαν αυτό το πράγμα... Τρελό ξενέρωμα... Σιγά μην αγοράσω τα win XP home. Αλλά δεν τα έχει και κανένας ρε γμτ... Όλοι με τα Pro είμαστε.. anyway, ακόμα ψάχνω. Ελπίζω να βρω από κάποιον...
alkisg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Τι να τους πω? Ότι δε δουλεύει σωστά με τα win XP Pro? Αφού το μηχάνημα πρέπει να έχει περασμένα τα Home. Άρα θα μου πούνε να αγοράσω τα ελληνικά Home και να ξεμπερδεύω. Τους πήρα και όντως μου είπαν αυτό το πράγμα... Τρελό ξενέρωμα... Σόρρυ, κάτι δεν κατάλαβα... ΟΚ με το να σου έχουν προεγκατεστημένα τα XP home, σου απαγορεύουν όμως να βάλεις τα pro??? Δηλαδή αν εσύ π.χ. ήθελες να εγκαταστήσεις IIS και ΑΓΟΡΑΖΕΣ τα pro, θα σου έλεγαν ότι το φορητό σου είναι σχεδιασμένο μόνο για home???? Πάντως κι εμένα το φορητό μου είχε home, είχα βάλει για ένα χρόνο pro και τώρα ξαναγύρισα στα home για να είμαι νόμιμος, αφού έτσι κι αλλιώς τα έχω αγορασμένα μαζί με τον Η/Υ... (compaq - έχει κανονικά CD εγκατάστασης ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ recovery CD για 3-4 διαφορετικές γλώσσες...) Δεν νομίζω όμως να φταίει το θέμα home/pro, μάλλον απλά θα θέλει μερικές ρυθμισούλες ακόμα... (να μην ψάχνει στο wireless για απομακρυσμένους εκτυπωτές κτλ, δες το sticky για το xpsp2).
thcp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Προτείνω να κατεβάσεις ό' date='τι σχετικό με τον φορητό σου από την ιστιοσελίδα και να τα βάλεις με την σειρά προτεραιότητας (chipset, etc) Αυτά τα έχω από το cd των drivers που συνόδευε το laptop και φυσικά τα έχω όλα εγκατεστημένα Διόρθωση... Τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ drivers... Όσο για τις καθυστερήσεις, τσέκαρε αυτά που λέει ο φίλος για τα SP2, και πληροφοριακά, ό,τι μηχάνημα με ότι κάρτα δικτύου πάντα καθυστερεί παραπάνω κατά την εκκίνηση και τερματισμό όταν την έχει ενεργοποιημένη ( = χωρίς κόκκινο στο Dev.Manager) , ειδικά σε παλιότερα λειτουργικά και συστήματα h/w. Περισσότερα από αυτό δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν το έχω ψάξει το ζήτημα. Από εκεί και πέρα, άλλο καθυστερήσεις και άλλο κολλήματα... Εγώ αναφερόμουν σε κολλήματα μέσα στο λειτουργικό, όπως π.χ. σπαστή κίνηση ποντικιού (ενσύρματου, μπίλιας και πεντακάθαρου) Για το helpdesk... Βασικά δεν έπρεπε να τους πεις ότι άλλαξες λειτουργικό! Αρκετές φορές σου λένε ό,τι τους κατέβει για να κλείσουν το τηλέφωνο, εαν δεν έχουν όρεξη να σε βοηθήσουν ή δεν ξέρουν και πρέπει να ψάξουν να σου βρουν λύση, και πιάνονται από το παραμικρό. Ανθρωποι είναι και αυτοί... Πάντως, εφόσον είναι τα ίδια, (ΧΡ και όχι 2000) για αυτούς δεν θα έπρεπε να παίζει ρόλο... Τώρα, αν σου λένε ότι το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για χρήση home.... Ε, τι να σου πω! Απαράδεκτο! Για να είσαι και νομικά εντάξει (λέμε τώρα, αν ψήνεσαι να το τραβήξεις) ζήτα να μιλήσεις με πωλητές και ρώτα άν μπορείς να αγοράσεις μηχάνημα προσφοράς με home, αλλά να σου βάλουν pro, να δεις τί θα σου πούνε... Αν ήμουν εγώ, δεν θα τους άφηνα σε χλωρό κλαρί μέχρι να μου λύσουν το ζήτημα, χωρίς δικαιολογίες... Τουλάχιστον έτσι έχεις δικαίωμα να κάνεις.
ntountou Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Κατέβασα τους τελευταίους drivers και τους εγκατέστησα χωρίς να αλλάξει κάτι... Οι καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη στην εκκίνηση των windows (εμφανίζεται η επιφάνεια εργασίας αλλά ότι και να κάνω πρέπει να περιμένω για να ανταποκριθεί). Αυτές τις καθυστερήσεις δεν τις παρουσιάζει με τα home. Θα επικοινωνήσω πάλι με Microsoft και κυρίως με Fuji-Siem και θα σας ενημερώσω. Πάντως, ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την βοήθεια σας παιδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.