Aligator21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Όπως είπανε όλοι θέλει πολύ κόσμο, πάρα πολύ κόσμο. Στην τελική πές μου ένα λόγο γιατί να προτιμήσω εσένα και όχι το fleamarket πού έχει αυτό που ζητάνε όλοι... κόσμο. Πάντως η προσπάθειά σου είναι πάρα πολύ καλή και σου εύχομαι τα καλύτερα (έκανα και μια εγγραφή για το μέλλον).
tempo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Όπως είπανε όλοι θέλει πολύ κόσμο' date=' πάρα πολύ κόσμο.Στην τελική πές μου ένα λόγο γιατί να προτιμήσω εσένα και όχι το fleamarket πού έχει αυτό που ζητάνε όλοι... κόσμο. Πάντως η προσπάθειά σου είναι πάρα πολύ καλή και σου εύχομαι τα καλύτερα (έκανα και μια εγγραφή για το μέλλον).[/quote'] ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου. Ο λόγος είναι ένας και απλός όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο post. Εάν είμαι πωλητής νομίζω ότι όσοι περισσότεροι γνωρίζουν αυτό που πουλάω τόσο το καλύτερο για μένα. Και πιο πολλά μάτια θα το δούν και πιο γρήγορα θα φύγει το προϊόν. Εάν είμαι αγοραστής σίγουρα ψάχνω όσο το δυνατό περισσότερο για να βρω το καλύτερο, στην καλύτερη τιμή. Φυσικά και όλα αυτά μπορείς να τα βρεις σε μεγαλύτερα και πολυπληθέστερα site απο το δικό μου...άλλωστε αυτό φιλοδοξώ να δημιουργήσω και εγώ. Φυσικά στο http://www.24net.gr και για να έχω όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένη πρόταση για να κρατήσω τους φίλους επισκέπτες έχω φορντίσει να δημιουργήσω το forum όπου όπως θα είδες ίσως μπορείς να ρωτήσεις και να ψάξεις για ένα προϊόν ή μια προσφορά. Στις φωτογραφίες μπορείς να παίρνεις ιδεές για τις επόμενες αγορές σου...δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε καταναλωτικά όντα..... ή να βάζεις εσύ κάποια φωτο που σου αρέσει. Φιλοδοξώ με τον καιρό να δημιουργήσω και μια on-line βάση δεδομένων με στοιχεία και πληροφορίες για μαγαζιά & προϊόντα έτσι ώστε η αναζήτηση να είναι θέμα εύκολο, απλό και γρήγορο. ολα τα παραπάνω προσπαθώ να κάνω...και σε ευχαριστώ για την εγγραφή σου (θα ανταποδώσω φυσικά). Νομίζω ότι για μερικές μόνο ημέρες λειτουργίας το site τα πάει αρκετά καλά. Ευχαριστώ Φιλικά tempo
tempo Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 up,up,up γιατί αρχίσαμε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά και "έδειξε" λίγο το site http://www.24net.gr 52 μέλη 29 αγγελίες μηνύματα στο forum και φωτογραφίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.