Προς το περιεχόμενο

www.24net.gr

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας σας παρουσίασω την νέα μου σελίδα.

Θα ήθελα τα σχόλια σας ως προς την ιδέα, την αισθητική και την ταχύτητα. Βεβαίως προσπαθώ να βελτιώσω και τους 3 τομείς και ουσιαστικά θέλω να δω το site κάτω απο πραγματικές συνθήκες.

Σκοπός του 24net.gr είναι να παρέχει δωρεάν σε όλους τους χρήστες του τη δυνατότητα να πωλούν, να ανταλλάσσουν, να ενοικιάζουν ή να ζητούν προϊόντα μέσω ενός φιλικού συστήματος μικρών αγγελιών.

Στο Forum του 24net.gr μέλη και επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, να εκθέσουν τις ερωτήσεις και τις ενυπώσεις τους αλλά παράλληλα να γνωστοποιήσουν και να αξιολογήσουν προσφορές.

Επόμενος στόχος του 24net.gr είναι η δημιουργία ενός δυναμικού και αναλυτικού on-line καταλόγου με προϊόντα και υπηρεσίες

Τελικά το 24net.gr φιλοδοξεί να δημιουργήσει μια μεγάλη βάση δεδομένων με όλα τα είδη και τις υπηρεσίες που μπορεί να βρει κανείς σήμερα ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον επαγγελματία αλλά και τον απλό χρήστη.

Βεβαίως κάθε αρχή και δύσκολη. Ελπίζω σιγά-σιγά να έχω αρκετές εγγραφές για να δημιουργηθεί κάτι χρήσιμο για όλους.

Σας περιμένω λοιπόν

http://www.24net.gr

καθώς και τα σχόλια σας

Δημοσ.

δηλαδή κανείς δεν έχει να κάνει κανένα σχόλιο?

κλαψ, δεν με βοηθάτε καθόλου.

Το ξέρω ότι είναι "άδειο" αλλα θα γεμίσει σιγα-σιγά. Ήδη χθες είχαμε κάποιες εγγραφές και μερικά post.

Πως σας φαίνεται η ιδέα?

Τι λέτε για την αισθητική?

Πάει γρήγορα ή σέρνεται?

Σχόλια, προτάσεις, υποδείξεις δεκτά ....ααα και εγραφές δεκτές χι,χι,χι

Δημοσ.

File mou to Site sou eine kalo ala gia na exeis epitixeia prepi na mazeveis poli kosmo kathimerina.

Afta pou exeis sto Site sou ta vriski kapios kai alou.

Kata tin gnomi mou kai dixos na thelo na se stenaxoriso Mpika mia fora ida kanena 10lepto to Site kai den prokite na xanampo toulaxiston se sindomo xroniko diastima.

Tora an mazepsi kosmo kai exei poli kinitikotita me ta themata pou exeis tote ne tha xanampo.

Filika panda

Δημοσ.
File mou to Site sou eine kalo ala gia na exeis epitixeia prepi na mazeveis poli kosmo kathimerina.

Afta pou exeis sto Site sou ta vriski kapios kai alou.

Kata tin gnomi mou kai dixos na thelo na se stenaxoriso Mpika mia fora ida kanena 10lepto to Site kai den prokite na xanampo toulaxiston se sindomo xroniko diastima.

Tora an mazepsi kosmo kai exei poli kinitikotita me ta themata pou exeis tote ne tha xanampo.

Filika panda

φίλε μου σε ευχαριστώ πρώτα απο όλα για την απάντηση και τον χρόνο που αφιέρωσες.

Όντως για να έχει επιτυχία το site χρειάζεται κόσμος. Ειδικά τώρα που είναι πρώτες ημέρες (ή και οι πρώτες εβδομάδες και μήνες) είναι ιδιαίτερα δύσκολο να κρατήσεις έναν επισκέπτη όταν στο site υπάρχουν λίγες αγγελίες.

Συμφωνώ ότι μικρές αγγελίες αλλά και θέμματα όπως έρευνα αγοράς' date=' οδηγός αγοράς και απορίες βρίσκει κάποιος σε πολλά ανάλογα ή όχι site.

[b']Υπολογίζω όμως στο γεγονός ότι κάποιος μπορεί και θέλει να βάλει μια αγγελία σε όσο πιο πολλά site γίνεται. Έτσι αυξάνει τις πιθανότητες να παραγματοποιήσεις την συναλλαγή που θέλει. Έτσι ο χρήστης του A και Β site μπορεί να βάλει την αγγελία του παράλληλα και στο δικό μου site. Δέν χάνει τίποτε αντίθετα κερδίζει (έστω και ελάχιστα προς το παρόν).[/b]

Απο εκεί και πέρα έχω κάποια σχέδια για να γίνει το site πραγματικά χρήσιμο και σιγα-σιγα θα τα υλοποιώ.

Πάντως σίγουρα χρειάζομαι τον κόσμο που θα με τιμήσει και θα βάλει την αγγελία του ή θα γράψει στο forum μου.

Σε ευχαριστώ και πάλι, η δική μου προσπάθεια θα συνεχιστεί.

Σας περιμένω όλους για καλές άλλα και κακές κριτικές. Έστω ένα γεια.

Φιλικά

tempo

Δημοσ.
K egw pistevw pws an mazepsei users tha einai kati xrisimo.

Mu fainete kapws argo omws.

Anyway' date=' kali arxi :)[/quote']

σίγουρα όλοι αυτό λέμε και εγώ αυτό περιμένω :lol: :lol: εντάξει ακόμη τα bannerakia μου δεν έχουν παίξει ελπιζω και απο εκεί... :)

επλίζω να το έχετε υπ'όψην σας όταν ψάχνετε κάτι ή θελετε να ρωτήσετε για κάποιο προϊόν ή μια υπηρεσία.

αλήθεια σε ποιο σημείο το βρίσκεις αργό? μήπως όταν μπαίνεις στο forum?

με ενδιαφέρει πολύ και ίσως μπορέσω να κάνω κάτι να το βελτιώσω το θέμα.

πάντως χαίρομαι να ακούω παρατηρήσεις και προτάσεις.

Φιλικά

tempo

Δημοσ.

Εγώ πάλι το βρήκα γρήγορο :). WaVe, με τι σύνδεση μπαίνεις;

Καλή αρχή σου εύχομαι. Η ιδέα είναι καλή. ελπίζω να πιάσει. Υπομονή και καλή τύχη

Φιλικά

Γιώργος

Δημοσ.

ευχαριστώ tzoykas,

είδα έβαλες και την αγγελία σου....σωστός. Ελπίζω να είμαι τυχερός.

βλέπω λίγο φως στον ορίζοντα....

πάντως αν έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με την ταχύτητα ή με κάποια java στο forum ας μου το πει παρακαλώ

Φιλικά

tempo

Δημοσ.

Θα ήταν καλή ιδέα πιστεύω να αφιερώσεις (φτιάξεις) ένα forum αποκλειστικά για γνώμες/προβλήματα/ιδέες για την ιστοσελίδα σου.

Δημοσ.

ναι ακούγεται καλό.

Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Σήμερα-αύριο θα είναι στην θέση του.

Ουσιαστικά το site λειτουργεί κανονικά άλλα συνέχεια το βελτιώνω.

Δημοσ.

ευχαριστώ φίλε μου,

όπως ξαναείπα το μεγάλο πρόβλημα στην αρχή όντως είναι οτι φαίνεται άδειο.

Πάντως νομίζω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με αγγελίες σιγα-σιγά θα με τιμήσουν και θα μπουν να βάλουν και στο site μου την αγγελία τους. Δεν χάνουν τίποτα - κερδίζουν.

Σε πάρα πολλά site υπάρχει ένα κομμάτι με αγγελίες μέσα σε όλα τα άλλα. Η σκέψη μου είναι να συγκεντρώσω όλους αυτούς τους χρήστες για να βλέπουν όλες τις αγγελίες με μια ματιά,

Και εγώ προσωπικά όταν θέλω να κάνω μια αγοραπωλησία μπαίνω σε όλα τα site ένα-ένα για να δω που βρίσκεται η καλύτερη προσφορά-τιμή.

Χαίρομαι που απο ταχύτητα πάμε καλά....

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις....οποιαδήποτε άλλη πάντα ευπρόσδεκτη

Φιλικά

tempo

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σκέφτηκα κάτι το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε αρκετούς φίλους να κάνουν μια πραγματικά "χρήσιμη επίσκεψη" στο site μου.

Δοκιμάστε ΤΩΡΑ. To 24net.gr σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το φιλικό περιβάλλον στην καταχώρηση αγγελιών καθώς και τις δυνατότητες ενός μέλους.

Απλά συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν απο τους 5 λογαριασμούς μελών που ετοιμάσαμε για εσάς δίνοντας όνομα χρήστη user1,user2,user3,user4,user5 και κωδικό pass1,pass2,pass3,pass4,pass5.

Δοκιμάστε και μετά κάντε εγγραφή στο 24net.gr Η εγγραφή φυσικά είναι δωρεάν.

Φυσικά οποιαδήποτε αγγελιά ή καταχώρηση γίνεται απο τα παραπάνω μέλη για δοκιμαστικούς λόγους θα διαγράφεται.

Δημοσ.

pros ti afti i energia?

Ti thes na kerdiseis me afto pou pas na kaneis?

Malon tipota .Afou i engrafi einai tzampe.

opios thelisi na vali mia angelia tha kanei engrafei

Aplos tha dimiourgithi ena mikro mpaxalo me tis angelies.

Gnomi mou

Δημοσ.

η ενέργεια αυτή έγινε για να δει κάποιος επισκέπτης το περιβάλλον καταχώρησης της αγγελίας, και τα πλεονεκτήματα που έχει κάποιο εγγεγραμμένο μέλος (πχ αυτόματες ειδοποιήσεις όταν μπει μια αγγελία σε συγκεκριμένη κατηγορία που τον ενδιαφέρει κλπ).

Νομίζω ότι δύσκολα πλεον κάνει κάποιος εγγραφή σε κάποιο site γιατί είναι τόσα πολλά που....

Με τον τρόπο αυτό δοκιμάζεις και μετά αν σου αρέσει γράφεσαι :D

Δωρεάν όλα έτσι? εννοείται :) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...