xaxa1982 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Λίγο βοήθεια ρε παίδες, please!Επειδή ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει εφαρμογές σαν το Outlook ή το Mozilla Thunderbird και θέλω τώρα να δοκιμάσω γιατί βαρέθηκα να βλέπω τα e-mail μου από το site,μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να φτιάξω λογαριασμούς σε τέτοια προγράμματα?Κυρίως με ενδιαφέρει να φτιάξω acount για hotmail και για yahoo,αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να δηλώσω εκεί που λέει για servers.Όποιος μπορεί ας βοηθήσει ρε παιδιά γιατί είμαι καινούριος σε αυτό και δεν ξέρω καθόλου να το ρυθμίσω το Thunderbird και είναι ανάγκη!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια!!! :oops: :oops: :? :? :oops: :oops:
Members gsarig Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Members Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Για το Outlook Express πηγαίνεις Tools/ Accounts/ add mail. Μετά σε πηγαίνει μόνο του. Ειδικά αν θες να βάλεις λογαριασμό της hotmail δεν χρειάζεται να συμπληρώσεις τίποτα άλλο εκτός από το password σου αν θυμάμαι καλά, αφού μπορείς κάπου να επιλέξεις "hotmail account" και σου βάζει μόνο του τις ρυθμίσεις των server. Η Yahoo! δεν σου επιτρέπει να ελέγχεις τα e-mail μέσω τέτοιων εφαρμογών εκτός αν πληρώσεις συνδρομή. Μπορείς παρόλα αυτά να κατεβάσεις to YahooPops! από το http://www.download.com/3001-2369_4-10290937.html και να προσθέσεις κανονικά το yahoo mail σου στο Outlook Express. Οδηγίες για τις ρυθμίσεις των server της Yahoo! μπορείς να βρεις στην παρακάτω σελίδα http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-06.html.
gfilippas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Αν θυμάμαι καλά και η microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να προσφέρει αυτήν την υπηρεσία απο το free hotmail. Δεν ξέρω αν το έχει κάνει ήδη
Members gsarig Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Members Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Ναι κι εγώ το άκουσα και κάπου πρέπει να υπάρχει και σχετικό post στο insomnia, αλλά νομίζω πως θα γίνει από Απρίλιο (δεν παίρνω και όρκο όμως).
EGiorgos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 h microsoft to stamathse, prin kana 2 mhnes. yphrxe kai sxetiko mhnyma sthn arxikh selida toy insomnia. Antitheta to yahoo synexizei. parakato sou grafo kai tous diakomistes. eiserxomenh= pop.mail.yahoo.com exerxomenh=smtp.mail.yahoo.com POP3
clio1400 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Χρησιμοποιω το IncrediMail και ειναι αρκετα καλο και ευχαριστο προγραμμα. Οσο για το hotmail μεχρι τωρα οκ αν και εγω ακουσα πως η υπηρεσια δεν θα προσφερεται σε λιγο καιρο... :roll:
xaxa1982 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Φτου! Τώρα που το ήθελα εγώ,τώρα το κόβουν!Ξέρει κανείς γιατί το σταματάνε?
hugelacky Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Giati einai m@l@kes! 8eloun lene kai kala na meiwsoun ta spam.Psakse sta nea sthn arxikh selida tou insomnia,ekei 8a breis arketes info.
thcp Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Προσωπικά δεν άκουσα τίποτα το Outlook, αλλά με το Hotmail Popper (http://www.fitsoftware.com) κάνω καλά τη δουλειά μου... Υπάρχει και το Pop Peeper που είναι free. Λόγω spam διατηρώ 2 accounts στο hotmail, το ένα κανονικά και το άλλο μέσω του προγράμματος αυτού, γιατί δεν έπαιζε να δουλεύουν και τα δύο με απλό σετάρισμα. Κάποια στιγμή μετά το IE5.5 χάθηκε αυτή η δυνατότητα... Ελπίζω πάντως ότι ακόμα και μετά το κλείσιμο της υπηρεσίας θα παίζει το Popper... Το yahoo ακόμα δεν το έχω καταφέρει να παίξει πάντως.... Μήπως επιδή είναι .gr? Τι να πω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.