grigas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Eδώ και κάποιες μέρες παρουσίαζε πρόβλημα η τροφοδοσία του λαπτοπ μου. Συγκεκριμένα το θηλυκό βύσμα στο οποίο συνδέεται ο μετασχηματιστής. Δεδομένου ότι το μηχάνημα κοντεύει να κλείσει 3ετία (στην οποία έχει τραβήξει ουκ ολίγα) αποφάσισα να το κάνω φύλλο και φτερό και να προβώ σε αυτοψία. Στην συνέχεια θα σας παραθέσω κάποιες φωτογραφίες από την διαδικασία της αποσυναρμολόγησης μιας και ψάχνοτας στο web δεν βρήκα και πολλά παρόμοια posts/sites. Αρχικά βγάζουμε το πληκτρολόγιο το οποίο συνδέεται με μία καλωδιοταινία την οποία θα συναντήσουμε αρκετές φορές στην συνέχεια. Κατόπιν ξεβιδώνουμε τις βίδες από το κάτω μέρος του λάπτοπ Το πάνω καπάκι είναι εύκολο πλέον να βγει, αρκεί να προσέξουμε λίγο τα κλιπάκια που μπορεί να σπάσουν. Σιγά σιγά βγάζουμε και τον σκληρό και το DVD (εδώ με το DVD το παραξήλωσα αλλά είχα περιέργεια να δω πως είναι) Επόμενο και πολύ σημαντικό βήμα η αποσύνδεση της οθόνης. Αφού την ξεβιδώσουμε με προσοχή αποσυνδέουμε τα καλώδια που την συνδέουν με το PC. Έτσι αφού λύσουμε μερικές βίδες ακόμα..... Και να η προβληματική κόληση. Μετά από μία σύντομη επίσκεψη σε έναν ηλεκτρονικό η λύση του θερμού αέρα για την επανακόληση του βύσματος της τροφοδοσίας προτάθηκε σαν καλύτερη δυνατή. Ο ηλεκτρονικός όμως είχε πολύ δουλειά και έτσι το λάπτοπ ξαναστήθηκε και από Δευτέρα πάλι τα ίδια..... Μην δοκιμάσετε τίποτα από τα παραπάνω αν το λαπτοπ σας είναι ΕΝΤΟΣ εγγύησης. Κλείνοντας η αποσυναρμολόγηση ενός λάπτοπ είναι κάτι που σίγουρα απαιτεί μεράκι, υπομονή και όρεξη για ψάξιμο. Και μπορεί την πρώτη φορά να σας πάρει 2-3 ώρες, σίγουρα όμως την δεύτερη δεν θα διαρκέσει πάνω από 20 λεπτά.
ba_eas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Γειά σου ρε Griga μάστορα.....πώπω με τρόμαξε το ποστ σου....χαράς το κουράγιο σου να το ξαναλύσεις την Δευτέρα ρε φίλε....
FISHERMAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 pwwwwwwwwww BOB the builder.......can u fix it ??!?! Eisai THEOS....
poulinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 palies kales stigmes mou thimizeis file griga.posa laptop ixa lisei me auto to ilithio afentiko pou ixa stin douleia.den to ixera na ebgaza kai foto gia na tis postaro na boithiso ton kosmo.me ebaze na to kano olo bides bides gia na doume an to anemistiraki girnaei an tou sikonetai tou laptop kai genikos kati laptop pou itan gia petama ithele na ta poulisei.kai apo tin miga xigki koinos.les kai imastan official service tis hp i tis toshiba
ednet Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 χαρα στο κουραγιο σου ρε φιλε μονο τις φωτογραφιες που ειδα κουραστικα ακου 2-3 ωρες
kavaliotis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Impressed I'm impressed! Well done! Τωρα με βαζεις και εμενα σε σκεψεις να ανοιξω κι εγω το παλιο το δικο μου το λαπτοπ ετσι για να δω κι εγω τι εχει μεσα!
grigas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Και μιας κ σήμερα λύσαμε εντελώς την μητρική για να γίνει η επίμαχη κόληση πάρτε 2 ακόμα φωτογραφίες Η εγχείρηση ολοκληρώθηκε επιτυχέστατα!!!
deathlok Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 afou petixe kai ezise kai o asthenis BRAVO SOU!!!
grigas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Να προσθέσω ότι με την θερμοαγώγιμη που έβαλα έπεσε και 5 βαθμούς η θερμοκρασία της CPU!!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 56αρα here αλλα αξιζε! Ωραιος!
georgeadams Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 AMD ήταν ή μου φάνηκε? Σου φάνηκε Pentium 3 είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.