gdp77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Μπήκε η ADSL, τα ping με εξωτερικό δεν επιτρέπουν ανταγωνιστικό παιγνίδι, ελληνικοί server δεν υπάρχουν (μα τόσο κακομοίριδες είμαστε????) . Αποφάσισα να στήνω εγώ server, αρκεί να βρεθούν άτομα να μπαίνουν για να παίζουμε. Λοιπόν, αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, πείτε μου, για να δώσω ip και ώρα για να παίξουμε το αγαπημένο μας παιγνίδι.
sarisn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Για το Call of Duty (όχι το expansion) υπάρχουν 4-5 servers με καλύτερους της clan [222]. Δεν σου φτάνει? Εγώ εκεί παίζω και έχει σχεδόν όλη τη μέρα κόσμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 nai alla akoma na sthsoun tous United Offensive...krima giati to expansion LEEI...perissoteres pistes perissoteras opla...oxhmata...krima krima
REDBOUL Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 nai re paides ante na mpei kai o ellhnikos UO giati skyloleei... Thresh esy odhgos sto tzipaki egw to pyrovolo
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 hahahaha sure
vlachaquito Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 pantos tp UO gia antagonistiko epipedo den leei..terasties pistes & opla axrhsta...giayto kai vlepo na vgainei grhgora grhgora kainourgio giati to cod einai kyrios on line gam...
radeon9700 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Egw pou eixa stisi COD server de patouse kanis re sis plaka mou kanete? tora me to UO tha patisoun ???? idi gia cod nomizw iparxoun arketoi server kai ligoi ellines na to peksoun.
sarisn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 vlachaquito, αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τους fans των online games (όπως και μένα) που επειδή δεν υπάρχει πληθώρα ελληνικών server καταφεύγουμε στους ξένους με χάλια pings .
lahaine Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 pantos tp UO gia antagonistiko epipedo den leei..terasties pistes & opla axrhsta...giayto kai vlepo na vgainei grhgora grhgora kainourgio giati to cod einai kyrios on line gam... symfono me ton filo vlachaquito... pantos oti kai na kanete pou na exei sxesh me to cod eimai mesa WestBow[GR] :twisted:
gdp77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Ωραία. Λοιπόν ας κάνουμε ένα πείραμα. Σήμερα στις 10μ.μ. θα στήσω εγώ έναν server στο pc μoυ και θα ποστάρω το ip εδώ. Επειδή δεν έχω ξαναστήσει όμως intternet server πείτε μου αν χρειάζεται κάποια ειδική ρύθμιση. Απ ' όσο γνωρίζω δεν υπάρχουν διαφορές από lan server εκτός από το ότι πρέπει να ξέρω το ip μου για να σας το πω και να μπείτε.
billpeppas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Με ADSL στο Ελλαδιστάν , μην περιμένεις πολλά. Το πολύ να hostάρεις 8 άτομα , με ping 60-100ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.