Προς το περιεχόμενο

Αγορά bluetooth

Angelcrow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να αγοράσω μίa bluetooth συσκευή η οποία μπορεί να επικοινωνεί τόσο μe laptop όσο και με κινητο nokia 6600 και να μην έχει προβλήματα ασυμβατότητας

mobo epox 8rda3+ ahtlon 2600

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω πάρει τα bluetooth της Gigabyte και της Motorola..και τα δύο δουλεύουν άψογα σε Windows XP Professional SP2 και δοκιμασμένα με δυο κινητά Nokia 3650 και Nokia 6260...δεν χρειάστηκε να βάλω κανένα driver και ο συγχρονισμός δουλεύει κανονικότατα

Level One Bluetooth USB Adapter Class 1

Range up to 100 meters.

:arrow: http://www.level1.com/products3.php?sklop=17&id=590012

Άριστη συνεργασία με WindowsXP SP2 και NOKIA 6600.

Χωρίς drivers.

Κι εγώ ένα της Epox έιχα πάρει από το HAC εδώ και αρκετό καιρό. Είναι μάλιστα Class 1 κι έτσι έχει μεγάλη εμβέλεια (θεωρητικά, 100m).

Σε WinXP SP2 δουλεύει άψογα χωρίς Drivers, μιας και το SP2 έχει ενσωματωμένη πολύ καλή υποστήριξη Bluetooth. Πριν το SP2, πάλι δούλευε με τους δικούς του Drivers (widcomm).

Το έχω δοκιμάσει με Palm Tungsten|T, Siemens SX1, Siemens S65 και Nokia 6600 :)

Εχω παρει απο το http://www.mgmanager.gr ενα chronos usb bluetooth class 1 (100m)

25 ευρω τελικη.

Δουλευει με οσα κινητα δοκιμασα και καταφερα να συνδεσω ενα PC σε LAN δικτυακι χρησιμοποιωντας 2 bluetooth.

Δυστυχως σημερα που κοιταξα δεν τα εχει πλεον στο web site του. Ισως ξαναφερει...

Με 2 λόγια, όλα τα dongle που κυκλοφορούν στην αγορά δουλεύουν το ίδιο καλά (φυσικό, μιας και όπως φαίνεται όλα χρησιμοποιούν τσιπάκια της Widcomm) :)

Ααα, όμως τώρα που το θυμάμαι, είχα ακούσει πριν από μήνες για κάτι dongles της Mobile Action που είχαν την ιδιοτροπία να δουλεύουν μόνο με τους δικούς τους drivers (που δεν ήταν και τόσο καλοί).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...