Προς το περιεχόμενο

Ip Protection...


nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά υπάρχει κανα prog με το οποίο ο αλλος να βλέπει ip μάσκα και όχι το πραγματικό???κατι τέτοιο κάνει το ZoneAlarm ????Και πιο είναι το καλύτερο firewall (ας είναι βαρυ κ ασήκωτο..)?

Δημοσ.

οντως με το zone alarm Που εχει την επιλογη hide the last octet κανει τιποτα ή οχι? αν επιλεξω την επιλογη που λεει hide my ip when applicable θα υπαρχουν προβληματα?

Δημοσ.

Επίσης το τεύχος Δεκεμβρίου του pcmag έχει ένα συγκριτικό με 4 προγράμματα του είδους. Το άρθρο αυτό είναι μετάφραση του review του pcmag.com που θα το βρείτε εδώ - http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1683737,00.asp . Τα προγράμματα ειναι τα εξής: Anonymizer 2004, Bypass Proxy Client 0.78, GhostSurf 2005 Platinum και Steganos Internet Anonym Pro 7. Από τα λίγα που διάβασα το πρώτο είναι πολύ εύχρηστο κ αποτελεσματικό, το δεύτερο είναι για advanced users και το 3ο αποτελεί την επιλογή σύνταξης καθώς είναι το πιο ολοκληρωμένο σαν software. To Steganos Internet Anonym είναι το μόνο που δρομολογεί τις αιτήσεις σας μέσω δημόσιων proxy servers που κανείς δεν εγγυάται την εμπιστευτικότητα τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...