kSiS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ένας γνωστός μου αγόρασε τον παραπάνω επεξεργαστή. απ'ότι μου είπε τρέχει στα 2Ghz..του είπαν οτι όταν θα βγούν τα windows τα 64abita θα τρέχει στα 3200(όπως και η ονομασία του) αληθεύει ?δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο.
phovos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 ναι κι επίσης διπλασιαζεται και η L2 cache του συστήματος...... Για να σοβαρευτουμε λιγο......
invaider Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 τρεχει στα 2Giga με αντιστιχη ταχυτητα των pentium στα 3.2 ασχετα απο το λειτουργικο που εχει!!!!!
dreaming123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 kSiS ούτε εγω το έχω ξανακούσει μήπως δουλέυει σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων h/y? Αυτο που σου είπε δεν ισχύει απλά σε 64bit θα δείξει τις δυνατότητές του
eurochild Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 xaxaxa otinanai.. 8a ftiaxnei kai espresso sta 64bit, xerete ti geush exei ? super!
tzoykas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 e re paraplhroforhsh. pali se mpakalh epeses. auto pou eipe o dreaming123 isxuei. O epe3ergasths trexei PRAGMATIKA sta 2 GHz. Se epidoseis (metrhseis) trexei tis efarmoges toso grhgora oso enas Intel Pentium sta 3.2 GHz. Kai fusika de prokeitai POTE o epe3ergasths sou na arxisei na trexei sta 3.2 GHz epeidh 9a baleis 64bita windows. Auto mporei na ginei MONO an ton uperxroniseis esu mesw ths mhtrikhs sta 3.2 pragmatika GHz alla gia na katafereis kati tetoio prepei na exeis kai ena psugeio me freon parnw ston epe3ergasth .......
dali13gr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Looool Kai molis vgoune ta Longhorn tha trexei sta 5 Gh!!!!
Silok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Ο υπάλληλος δεν του είπε όλη την αλήθεια.Όταν θα βάλει win 64 θα του πηγαίνει και τα παιδιά στο σχολείο κι οταν βαλει τα win 128 θα του τα φέρνει κιολας(στα WIN 254 θα σου βολεύει και τη γυναίκα αν είσαι κουρασμένος)..Έρε ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ που θέλουν μερικοί υπαλληλίσκοι. :evil:
kSiS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 1ον δεν έχω εγώ το pc αυτό... άρα δεν είναι από το στόμα μου αυτά που σας έγραψα... 2ον αυτή την απάντηση την περίμενα.. τρεχει στα 2Giga με αντιστιχη ταχυτητα των pentium στα 3.2 ασχετα απο το λειτουργικο που εχει!!!!! 3ον όχι όμως αυτές.. ναι κι επίσης διπλασιαζεται και η L2 cache του συστήματος...... 8a ftiaxnei kai espresso sta 64bit, xerete ti geush exei ? super! Kai molis vgoune ta Longhorn tha trexei sta 5 Gh!!!!! ε ρε έξυπνοι που μαζεύτηκαν εδώ μέσα... θα πρεπε να υπάρχει κάποιος κανόνας φορυμ για τους "πολύ" έξυπνους..
tzoykas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 kSiS, de nomizw oti ta pikroxola sxolia pou akousthkan edw einai adikaiologhta. Eidika otan exoun arxisei na ginontai autoi oi upallhloi kanonas kai oxi e3aireseis. An bebaia twra ennoeis oti mporei mia tetoia apanthsh na mperdepsei akoma perissotero esena ... mallon exeis dikio. Filika Giwrgos
eurochild Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 plakka kanoume re file. min ta pairneis ola tis metritis. exallou den krazoume oute esena oute ton filo sou. autous tous apatewnes krazoume!
kSiS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 δηλαδή ρε φίλε γιώργο.. άμα αρχίζει ο καθένας και γελάει με οτι τούβλο πετάξει ο καθένας εδω μέσα τότε θα γίνουμε jokes.gr..αυτό για τους υπάλληλους δεν το κατάλαβα αλλά δεν πειράζει, ας μην συνεχίσουμε. eurochild, πίστευα οτι το σίτε ήταν σοβαρό, αλλά τώρα έμαθα και δεν θα τα παίρνω ποια όλα "τις μετρητης" όπως λες.
dali13gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Palikari mou sorry an prosvlithikes apo ta posts mas, alla den aforousan oute se sena oute ston filo sou, se aftous pou den kseroun kai petane kotsanes aforousan. Afta pros apofygi pareksigisewn. A! Kai to site einai apo ta pio sovara pou tha mporouses na vreis opoudipote!
triantis7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 re paidia o 3200 trexei sta 2.0?Sigoura?Afou o dikos mou (3000) trexei sta 2.0!!Etsi den einai?Nomizw o 3200 trexei sta 2.2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.