de173 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα! Έχω έναν Dell υπολογιστή ο οποίος ήταν προσφορά με μία εγκυκλοπαίδεια. Το θέμα είναι ότι έχασα τα manuals και τα cd του και τώρα ψάχνω πως θα βάλω επάνω drivers μητρικής, γραφικών, ήχου κτλ κτλ. Από ότι ξέρω, ο υπολογιστής είναι Celeron στα 2.2 GHz. Το κουτί μοιάζει σαν αυτό που είχαν τα μηχανήματα στην ολυπιάδα (κάτι μαύρα ξαπλωτά). Καμμία ιδέα κανείς; Μήπως βρω τίποτα drivers γενικού σκοπού και τους περάσω και δουλέψουν;
de173 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Κανείς ρε παιδιά; Κανείς δεν είχε πάρει αυτήν την προσφορά;
de173 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2004 Ναι εντάξει κάτι είναι και αυτό αλλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τίποτα για το pc! Μήπως ξέρει κανείς τι κάρτα γραφικών, m/b, ήχου έχει επάνω το μηχάνημα;
insomniac_c4po Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 άνοιξέ το και δές το, όλα έτοιμα τα θες, για κοίτα κάτι τυπάκια!
FELIX Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 synh8ws ta dell exoun ena aytokolhtaki me to service tag(##########).to bazeis sth selida ths dell gia suport,kai afou sou kanoun scan to harware sou dinei lista me ollo to dia8esimo yliko gia to diko sou pc,apo bios updates mexri drivers kai software
de173 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 synh8ws ta dell exoun ena aytokolhtaki me to service tag(##########).to bazeis sth selida ths dell gia suport,kai afou sou kanoun scan to harware sou dinei lista me ollo to dia8esimo yliko gia to diko sou pc,apo bios updates mexri drivers kai software Ναι αυτό το παρατήρησα καθώς έψαχνα το site. Άρα θα χρειαστώ οπωσδήποτε δίκτυο.. Thanks!
memento out of matrix Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2004 file mou an mpeis sto dell support kai dilosis to service tag to opoio einai kati apo to mprosta kapaki leitourgiko kai lipa follow the instractions tha ta vreis ola!!!!! oraia koutia mapa mixanimata filika akomi enas pathontas :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.