yiannakas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Ρε συ yiannakas εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! Αυτο ετοιμαζομαι να κανω εδω και μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει! Σοβαρα τωρα' date=' δεν κανεις πλακα ετσι?[/quote'] καμμια πλάκα. Απλά πήρα από το πλαίσιο ένα vga καλώδιο 5 μέτρα και καλώδια προέκτασης usb και πληκτρολογίου. Απλά πρόσεχε πριν περάσεις τα καλώδια να βάλεις μια ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξει όλες τις σκόνες μέσα στην τρύπα και να βάλεις σιλοτέιπ στα βύσματα πριν τα περάσεις απο την τρούπα για να μην γεμίσουν σκόνη. Δεν ξέρεις τι ανακούφηση ήταν αυτή, απαλάχτηκα απο θόρυβο και μπόχα. Άλλο ένα ατού είναι ότι τώρα μπορείς να βάλεις τους ανεμιστήρες στο φουλ για καλύτερη ψύξη αφού πλέον δεν θα σε ενοχλούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2004 Ρε συ yiannakas εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! Αυτο ετοιμαζομαι να κανω εδω και μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει! Σοβαρα τωρα' date=' δεν κανεις πλακα ετσι?[/quote'] καμμια πλάκα. Απλά πήρα από το πλαίσιο ένα vga καλώδιο 5 μέτρα και καλώδια προέκτασης usb και πληκτρολογίου. Απλά πρόσεχε πριν περάσεις τα καλώδια να βάλεις μια ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξει όλες τις σκόνες μέσα στην τρύπα και να βάλεις σιλοτέιπ στα βύσματα πριν τα περάσεις απο την τρούπα για να μην γεμίσουν σκόνη. Δεν ξέρεις τι ανακούφηση ήταν αυτή, απαλάχτηκα απο θόρυβο και μπόχα. Άλλο ένα ατού είναι ότι τώρα μπορείς να βάλεις τους ανεμιστήρες στο φουλ για καλύτερη ψύξη αφού πλέον δεν θα σε ενοχλούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Ρε συ yiannakas εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! Αυτο ετοιμαζομαι να κανω εδω και μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει! Σοβαρα τωρα' date=' δεν κανεις πλακα ετσι?[/quote'] καμμια πλάκα. Απλά πήρα από το πλαίσιο ένα vga καλώδιο 5 μέτρα και καλώδια προέκτασης usb και πληκτρολογίου. Απλά πρόσεχε πριν περάσεις τα καλώδια να βάλεις μια ηλεκτρική σκούπα να ρουφήξει όλες τις σκόνες μέσα στην τρύπα και να βάλεις σιλοτέιπ στα βύσματα πριν τα περάσεις απο την τρούπα για να μην γεμίσουν σκόνη. Δεν ξέρεις τι ανακούφηση ήταν αυτή, απαλάχτηκα απο θόρυβο και μπόχα. Άλλο ένα ατού είναι ότι τώρα μπορείς να βάλεις τους ανεμιστήρες στο φουλ για καλύτερη ψύξη αφού πλέον δεν θα σε ενοχλούν το καλώδιο Vga 5μετρο απο πλαίσιο έκανε γύρω στα 9 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 kala re megale yiannaka pose fores patises post ? SAS EYXARISTO OLOUS MOU MOU LISATE TO PROVLIMA !!! THANKS !!!!!!!!!!!!!!! RE PATE KALA ? ? E E E ? ? ? 20 ASXETA POST ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisbmw150 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Ti ennoeis apalaxtikes apo ti boxa ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 συγνώμη για το πολλαπλό ποστ, είχε κολλήσει το νετ και το ξαναπατούσα. Περί μπόχας άνοιξε το πλαινό του κουτιού του πισι και χώσε την φάτσα σου μέσα και θα καταλάβεις. Το έκανα σημερα και τράβηξα καλή πισι-βαρβατίλα. Θα το καταλάβεις αν αφήσεις το πισι ανοικτό σε ένα κλειστό δωμάτιο και μπεις μετα από ώρα μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 eksarhia city ρε πατριωτάκη!! στην μπενάκη μένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 a nai ? mavromihali street . xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 oraia lisi...... ego leo na ftiakso mia mezoneta dipla apto spiti mou na kotsaro to PC! Χαχαχαχαχαχαχα sorry αλλά παραήταν καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 συγνώμη για το πολλαπλό ποστ' date=' είχε κολλήσει το νετ και το ξαναπατούσα.Περί μπόχας άνοιξε το πλαινό του κουτιού του πισι και χώσε την φάτσα σου μέσα και θα καταλάβεις. Το έκανα σημερα και τράβηξα καλή πισι-βαρβατίλα. Θα το καταλάβεις αν αφήσεις το πισι ανοικτό σε ένα κλειστό δωμάτιο και μπεις μετα από ώρα μέσα.[/quote'] Ότι υπάρχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά υπάρχει όντως, ειδικά από τις αυξομειώσεις θερμοκρασίας σε έναν υπολογιστή, αλλά δεν μυρίζει πια και σαν Camambert εκτεθιμένο για μέρες σε θερμοκρασία δωματίου. Το εσωτερικό των PC μου το ξεσκονίζω τακτικότατα (μια φορά τον μήνα τουλάχιστον, επεκτείνει την ζωή του hardware και των ανεμιστήρων γενικά) και αερίζω τον χώρο τακτικότατα. Το ξεσκόνισμα μπορεί να γίνει είτε με μεγάλο μαλακό καθαρό πινέλο ή με σχετικά δυνατή ηλεκτρική σκούπα, αλλά πάντα με μεγάλη προσοχή. Επίσης το συμμάζεμα των καλωδίων γενικώς (ιδανικά στρογγυλά καλώδια για σκληρούς δίσκους) και ένα καλά αεριζόμενο κουτί (εισαγωγή/εξαγωγή αέρα) βοηθάνε. Και μια απλή συμβατή τηλεόραση μυρίζει αν την ανοίξεις μετά από πολύωρη χρήση ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική συσκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Να σαι καλα ρε yiannaka!! Χρόνια είχα να γελάσω τόσο! "EXSARXEIA_CITY" εγώ λέω να βάλεις τίτλο στο θέμα : "γελάστε αφοβα" και να αποχωρίσεις ανοίγοντας καινούριο thread για να λυθεί η απορία σου! Απάντηση σ' αυτό το thread δε βλέπω να παίρνεις! yiannaka αυτή η "πισι-βαρβατίλα" ήταν όλα τα λεφτα! Μήπως η συναρμολόγηση του computer έγινε στο Πλαίσιο Θεσ/νικης? Γιατί κι εμένα μου είχαν βάλει μια πάστα στον επεξεργαστή που κόντευα να λιποθυμήσω! Όταν την καθάρισα μόνος μου και έβαλα άλλη, η μπόχα εξαφανίστηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 file mou doc auto tha kano ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.