Προς το περιεχόμενο

gelaste afova

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

φίλε εγώ έχω δώσει μια περιουσία για να κάνω τον πισι μου αθόρυβο, από ψύκτρες για cpu-gpu ως watercooling. Αποτέλεσμα από το watercooling ένας πισι πάει....με διαρροή.....

Τελικά βρήκα το μέγα κόλπο για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ! άνοιξα μία τρύπα στον τοίχο και πέρασα τον πισι στο δίπλα δωμάτιο, αγόρασα 5μετρα καλώδια για οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο, usb και ειναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ, ούτε κιχ, ούτε μυρουδιά πισι στο δωμάτιο. Τώρα όταν μπαίνω στο δίπλα δωμάτιο απορώ πως μπορούσα και άντεχα τόσο θόρυβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

otan theleis na valeis cd pas sto diplano dwmatio dhladh? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

agorasa to nv silencer 1 pou itan gia nvidia fx5700 . otan to anoixsa ida oti exei tessera podarakia gia stirigma eno i dikia mou mono 2 . pou na xsera ? nomiza oles oi kartes 2 tripes exoun gia stirigma .

tora ginete tipota ?

Προφανώς θα βάλεις μόνο τα 2 που ταιριάζουν στην δική σου κάρτα.

ναι παιδια για να βάλω το cd πάω στο διπλανό δωμάτιο, αν και το κάνω σπάνιο γιατί χρησιμοποιώ μόνο image με το daemon tools, αλλά μιλάμε πλέον για την απόλυτη σιγή και τέρμα αυτή η μπόχα του πισι που κατέκλυζε το δωμάτιο.

Μην υπερβάλουμε δεν γκρέμισα το απίτι μου απλά έκανα μα λίγο μεγάλη τρύπα στην άκρη του τοίχου

τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει καμμιά φτηνή λύση να κάνω το dvd writer να βγάζει σε usb ώστε να το φέρω κοντά μου (για να μην κάνω την γύρα, καταλαβαίνετε....!)

Ρε συ yiannakas εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! Αυτο ετοιμαζομαι να κανω εδω και μερες αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα πετυχει!

Σοβαρα τωρα, δεν κανεις πλακα ετσι?

Υπάρχουν, αλλά για να είναι καλή η ταχύτητα εγγραφής (ευτό ενδιαφέρει σε CD-DVDRW) θα πρέπει να είναι USB2.0 ή firewire IEEE1394 (αν έχεις στο PC σου) και από ότι ξέρω τα USB2.0 δεν πρεπει να ξεπερνανε τα 3 μέτρα (μπορεί να κάνω και λάθος)...

Για τα firewire δεν ξέρω μέγιστο επιτρεπόμενο μήκος.

Απο εκεί και πέρα, φθηνή λύση με αποδοτική ταχύτητα δεν ξερω αν θα βρεις. Παίζει και να μην μπορείς να γράψεις και καθόλου DVD με μία θηκη 30ευρώ...

Υ.Γ.

Το 5μετρο καλώδιο οθόνης πόσο σου πήγε?

Ρωτάω γιατί το καλύτερα μονωμένο που είχα βρει δεν έπαιζει καλά ούτε στα 2 μέτρα... Βέβαια και η vga μου τότε δεν ήταν σοβαρή, αλλά και γενικά δουλεύω σε μεγάλες αναλύσεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...