Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 1 Topic

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toufas, η Τετάρτη (αντε Πεμπτη μεχρι να ερθει απο αμερικη :P)

ειναι πολυ κοντα, οχι τιποτα αλλο αλλα εχουν αρχισει και τα συμπτωματα της στερησης :D

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις είδα τα 11 πρώτα επεισόδια σερί (ας είναι καλά ο θείος grogas:P ).

Νομίζω το απόφθευγμα του Mario Kassar "not good but never boring" επαληθευεται πλήρως.

Η σειρά έχει τόσο ενδιαφέρον όσο να κάτσεις να δείς 96285 ώρες σερί αλλα έχω την αίσθηση πως τα 1875385385 ερωτηματικά που έχει βάλει δεν πρόκειται να απαντηθούν.

Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι πως ενώ στην αρχή νομίζεις πως θα μπορούσε να βασίζεται σε βιβλίο του michael crichton στην πορεία μοιάζει πιο πολύ με steven king. ;)

Δημοσ.

Εμένα μου έχουν έρθει τα 4 πρώτα επεισόδια, αλλα λέω να περιμένω να έρθουν και τα υπόλοιπα πριν ξεκινήσω γιατί μπορεί να κολλήσω :P

btw, ο θείος μου τα έστειλε σε HRHD (960X528 με ήχο 5.1) και έπαθα πλάκα. Σε 32άρα τηλεόραση είναι σα να βλέπεις DVD (γιά να μην πω ότι είναι καλύτερο από DVD). Το μόνο μείον είναι το μέγεθος που είναι διπλάσιο από τα HDTV, αλλά τι στο καλό την έχει την DSL ο θείος; :P

Δημοσ.

dim_b, ποιοτητα πανω απο ολα!!!

Δεν ξερω αν τα βλεπεις με ελληνικους αλλα για αυτες την εκδοση

ειναι συγχρονισμενοι μονο για τα πρωτα 5 επεισοδια.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί τελείως!!Μόλις είδα και το 12ο επεισόδιο!!Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως!! :) Εκείνη η Γαλλίδα τη ρόλο παίζει;;;!!Και εκείνος που πήρε την έγκυο!!Δε νομίζω να είπα τίποτα spoilers.Γι' αυτό μη βαράτε!! :)

Δημοσ.

Ε οτι δεν καταλαβαινεις εσυ δεν το καταλαβαινουμε ουτε εμεις στην πορεια θα δειξει.

Μονο υποθεσεις μπορουμε να κανουμε οπως οτι ο τρελος μπορει να ηταν ηταν ηδη κατοικος του νησιου και οτι η αλλη η τρελη(Γαλλιδα) να ειναι αυτο που λεει.. :D

Δημοσ.

eno sthn arxh mou fanhke endiaferon h idea kathe epeisodio na einai afιeromeno se ena xarakthra kai na anakalyptei ligo apo to parelthon tou, pleon nomizo oth exei katanthsei arnhtiko. Apla den mporeis na akolouthiseis olous tous xarakthres kai paralhla na prospatheis na bgaleis akrh me to th sto kalo ginetai se auto to nhsi. Afhnoun pola erothmata ston aera, ta terata sto nhsi, h mysthkes dynameis pou yparxoun ekei, o allos pou htan anaphros,h french woman, oi anemoi pou milane, h egkyos, o jack, o pateras tou , h kate, o keinos o tade.... Nomizo oti se ligo tha xasoume thn mbala kai oi apanthses pou tha arxisoun na rxontai den tha nai toso peistikes kai sigoura tha arghsoun. Fainetai oth auto einai xarakthristiko tou JJ abram, to idio ekane kai sto alias me ton rambaldi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...