Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 1 Topic

agiosall~

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν παίρνουν και την Claire και το πρεζόνι να τελειώνουμε; Τους βαρέθηκα...

ευγε!τους εχω σιχαθει ελλεεινα...ειδικα αυτη η μαλακισμενη με τα ουρλιαχτα της....ελεος...

επισης,να προσθεσω οτι στη 2η σεζον εχουν αρχισει να γελοιοποιουνται οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες,ο jack και ο locke...

godfath3r η claire θα αρχισει να σου τη σπαει ελλεεινα απο ενα σημειο και μετα....

ενταξει,στην αρχη και εγω τη συμπαθουσα αλλα μετα...

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι σαν γκομενα καλη ειναι,αλλα ετσι οπως εχουν κανει το ρολο της μου τη σπαει ελλεεινα...

μυξο-κλαψιαρο-υστερικια...

• Moderators
Δημοσ.
Θεά είναι...Τέλεια φάτσα και γαμώ τα σώματα!!!

Συμφωνώ για την φάτσα. Αλλα η βαριά down under προφορά είναι μεγάλος ανθρωποδιωκτικός παράγοντας :)

Επίσης ο χαρακτήρας της Claire, όπως ίσως και άλλων δεν έτυχε καθόλου της ανάπτυξής που ίσως θα περίμεναν οι φανς (απο τη στιγμή που την απαγάγουν και μετα). Είναι σαν να φοβόντουσαν οι σεναριογράφοι να δώσουν απαντήσεις ή δεν τις είχαν ετοιμάσει ακόμα...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

'Εχω βάλει να δω το πρώτο κύκλο - πρώτο επεισόδιο κ το πρώτο ερώτημα που έχω είναι το εξής .

Μας δείχνει τον Τσάρλι να είναι μαζί με τους επιβάτες της μέσης .

Στο πρώτο φλάσμπακ του Τζακ τον βλέπουμε να τρέχει κ να τον ακολουθούν οι αεροσυνοδοί .

Σε κάποια κατοπινά επεισόδια τον βλέπουμε να τον βρίσκει το πέσιμο μέσα στην τουαλέτα που ήταν στο μπροστινό μέρος δίπλα στο κόκπιτ .

Κ γι'αυτό πάει μαζί με την Κεητ κ τον Τζάκ να δούν το μπροστινό μέρος .

Πώς γίνεται αυτό ?

*Αν έχει ερωτηθεί ξανά , mea culpa .

Μην πετροβολήσετε .

Δημοσ.

Δεν καταλαβα ακριβως τι ρωτας. Αν ρωτας γιατι παει εκει, σου απανταω: γιατι σου φαινεται περιεργο; δε θελω να πω κατι παραπανω γιατι δεν εχω καταλαβει ακριβως την ερωτηση σου...

Δημοσ.

Ρωτάω το πως βρέθηκε με τους επιζώντες της μέσης εφ'όσον θα έπρεπε λογικά να είναι μέσα στην τουαλέτα -η οποία είναι στη μούρη του αεροπλάνου , αρκετά μακρυά απο την παραλία .

Δημοσ.

Ωπ, τωρα καταλαβα... Αυτο δεν το θυμαμαι... Ισως να βγηκε απο την τουαλετα για να παρει οξυγονο αμεσως μετα το αρχικο κατεβασμα του αεροπλανου. Δεν ειμαι σιγουρος ομως τι ακριβως ειχε δειξει...Δηλαδη, στην πτωση τον αφηνουμε στο WC; Δε βγαινει καθολου εξω;

Δημοσ.

Το αεροπλάνο έσπασε στα τρία .

Έφυγε πρώτα η ουρά κ μετά χωρίσανε τα άλλα δυο μέρη .

Αντονυ88 , το πέσιμο τον βρήκε μέσα στην τουαλέτα -όπου κ τον έδειξε να βάζει κ την κίτρινη μάσκα .

Δημοσ.

Ναι ρε καιζερ... ΑΛλα το πιλοτηριο επεσε μονο του αλλου... Και ο Τσαρλι ειχε παει στην WC διπλα στο πιλοτηριο. Γιατι δεν επεσε μαζι με το πιλοτηριο αλλα με τους αλλους;

Δημοσ.

indeed το θέμα ειναι οτι στο επισοδειο του Τσαρλυ-το οποιο προφανως δεν εχει δει η Πασχαλια-μηπως τον βλεπουμε να φευγει απο την τουαλετα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...